2777
2789
عنوان

بی بی چک منم مثبت شد😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1423 بازدید | 112 پست
نیا این تاپیک ها اذیت می کننت

دست خودم نیست 

😔

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااجازه استارتر خانما من 9ماهه اقدامم هرماه پریم منظم بوده وسیکلم 35 روزس واین ماه کمترازماه های دیگه اقدام داشتیم روز 18 پری یه رگه خونی تو ترشحم دیدم وتموم شد والان 30 پری هستم 5روز مونده به پری لکه دیدم رنگشم ببخشیدا قهوه ایی وقرمز باهمه.. دلیلش چی میتونه باشه لطفا خانما راهنماییم کنید 

عزییییزززززم خیییییلی مبارک باشه از ته دلم خوشحال شدم برات برامنم دعا کن میخوام اقدام کنم اصلا صبر ندارم خصوصا در این مورد دستت روی سرم  

مِث یِه پُــروتون فکر کن همیشه مُثـبـت +
عزییییزززززم خیییییلی مبارک باشه از ته دلم خوشحال شدم برات برامنم دعا کن میخوام اقدام کنم اصلا صبر ن ...

چشم عزیزم😍😍😍😍😍😍

انشالله زود نتیجه میگیری🌹

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘
منو ببخش ناراحت شدی🌹

نه عزیزم این چه حرفیه ❤️

تمام غصه های دنیارا میشه با یک جمله تحمل کرد(خدایا میدانم که میبینی) 😢                                              میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستی🤲🏻                     اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
[QUOTE=200636984]دست خودم نیست  😔[/QUOTEبی خیال راحتی بچه نداری

حسرت بچه داشتن وداشتی تا حالا؟