کوکو با سَر پیازچه قشنگه یا تره
سبزی رو داخل ظرف بریز، بهش تخم مرغ بزن تا مثل مایع کتلت بشه
بعد نمک و فلفل و زردچوبه کمی، زرشک و گرو خرد شده اضافه کن
روغن توی تابه بریز تا داغ داغ بشه، مایع رو بریز داخل تابه و به قطر 1 سانت پهن کن کف ظرف
درب ماهیتابه رو بزار و شعله رو کم کن تا مایع کوکو خودش رو بگیره
حدودا 10 دقیقه بعد که یکطرف کوکو سرخ شد، کوکو رو برگردن تا سمت دیگه هم سرخ بشه کمی
اما دیگه درب ظرف رو نزاری
بعد با چاقو به شکل پیتزا بزش بزن