آلبالو رو با نمک زیاد نمک نریز ک شورشه دیگ بدرد ممیخوره ولی اگ نمکش کم باشه اخرش میتونی نمک بزنی البالو رو با نمک بزار تو یخچال معمولی بعدش ک سه ساعت گذشت بیار بیست دقیقه بدون اینکه آب بریزی توش بزار رو حرارت و تند تند بهم بزن بعد خود ب خود اب میندازه بعد از بیست دقیقه توش ب مقدار دلخواه گلپر بریز بعدش ۱۰ دقیقه دیگ بزار رو حرارت بعدش از حرارت بردار تو ظرف دلخواهت بریز و بزار یخچال بعد اینکه خنک شد بخور
وقتی رو حرارت میزاری تند تند ب هم بزن و اینکه بعد از بیست دقیقه اگر البالو هات حالت پخته نداشتن ی پنج شیش دیقع دیگ بزار بمونن لازم نیست زیاد بپزه