2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی

89 بازدید | 15 پست

بچه ها من ۱۰ روز پریودم عقب افتاده بی بی هم زدم منفی بود

امکان داره باردار باشم نشون نده؟؟؟ اخه علائم بارداری دارم هم صورتم ریخته بیرون هم سینه هام دچار خارش شدن(تو باررداری قبلیم این علايمو داشتم سقط شد)😔😔😔

🪐 دختری در من ساز امیدواری مینوازد🙋🏻‍♀️

یه تیتر بتا بده خیالت راحت شه

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آزمایش بده عزیزم

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
مگه تو بارداری صورت میزنه بیرون یا سینه خارش میگیره؟ بعد ده روز تاخیر صد در صد بی بی چک نشون میده

گفتم دیگه بارداری قبلیم وحشتنااااک اینجوری بودم

به نظر من علائم بارداری به خاطر تغییر هورمونیه

عقب افتادن پریودم باز تغییرات هورمونی داره و همون علائم

من چند ساله علائم بارداری دارم به نظرم رو علائم نمیشه حساب کرد

آزمایش بده نبودی گرمیجات بخور که زودتر پریودی بیاد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

پریودت همیشه منظم بوده؟منم بیبی چکم تا ی ماه منفی میزد😑ازمایش دادم گفتن بارداری بعد سونو دادم گفتن بار نداری😑آخر بعد کلی وخ رفتم سونو واژینال ملوم شد باردارم و ی هفتمه

چون پریودم منظم نبود تقریبا اینجوری شد

دوبارم قبلش سقط داشتم ولی اینبار اوکی بود الان پسرم چهل و پنج روزشه

پریودت همیشه منظم بوده؟منم بیبی چکم تا ی ماه منفی میزد😑ازمایش دادم گفتن بارداری بعد سونو دادم گفتن ...

ای جونم😍

پری تقرییییبا منظمه 

من بهمن سال پیش اخرین وری بود و باردار شدم ۱۲ اردیبهشت سقط شد بعد ۴۰روز پری شدم و بعدش اقدام کردم 

ولی الان ۱۰ روزه بی بی میزنم منفیه 

الان بنظرت ازمایش بدم یا سونو شکمی؟؟؟

پریودت همیشه منظم بوده؟منم بیبی چکم تا ی ماه منفی میزد😑ازمایش دادم گفتن بارداری بعد سونو دادم گفتن ...

عطیه چجوری ی ماه بی بی چکت منفی میزد ولی ی هفتت بوده؟؟؟🤔

عطیه چجوری ی ماه بی بی چکت منفی میزد ولی ی هفتت بوده؟؟؟🤔

میگم که پریودم نامنظم بوده دکتر گفت بخاطر همینه،ینی کلا تاریخ لقاح و تخمک گذاریم یجور دگ بوده و پریود نشدنم چون نامنظم بودم 

تا آخر بارداری هم تاریخ زایمان و سن بارداری و طبق سونو آن تی مشخص میکرد دکترم کلا کاری به پریودم نداشت

خیلی دوران افتضاحی بود،دکتر میگف شاید بارداری خارج رحمیه کلی استرس کشیدم 

میگم که پریودم نامنظم بوده دکتر گفت بخاطر همینه،ینی کلا تاریخ لقاح و تخمک گذاریم یجور دگ بوده و پریو ...

اهااان👍دعا کن منم باردار باشم میدونی ک شرایط بعد سقط چقد بده😔😔