2581
2553

سلام دوستان

من از هفته ۱۳ بارداری شبی دو تا آسپرین ۸۰ مصرف میکنم. الان هفته ۳۱ بارداری هستم. چون قرصم تموم شده بود دکتر دوباره برام آسپرین تجویز کردن. حالا که قرص رو از داروخانه گرفتم روش نوشته شبی ۱ عدد مصرف کنم. حالا گیج شدم چیکار کنم یه دونه بخورم با دوتا؟؟

دکتر من گفته بود ماه اخر اصلا نباید مصرف کنم

شاید دکترت دوز رو کم کرده

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

شما دو تا آسپرین ۸۰ مصرف میکردین یا یه دونه؟

سلام.‌منم دکتر گفته شبی دوتا. میترسم از دوزش! یعنی مشکلی پیش نمیاد برا جنین؟

من از هفته ۱۲ تا الان ک ۱۴ هسم شبی یکی میخوردم. مشکلمم مرده زایی بوده. تو ماه ۷ بارداری دفعه قبل بچم از دس دادم

حالا امروز گفتن شبی دوتا باید بخوری یعنی دوز ۱۵۰میلی

میخام با ی پزشک دیگم مشورت کنم. گیج شدم. میترسممم😭😭😭

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄
2603
سلام.‌منم دکتر گفته شبی دوتا. میترسم از دوزش! یعنی مشکلی پیش نمیاد برا جنین؟ من از هفته ۱۲ تا الان ...

عزیزم من با دوتا دکتر عالی مشورت کردم. حتی الان که هفته ۳۵ هستم بازم با یه دکتر دیگه مشورت کردم نظر همشون شبی دو تا آسپرین ۸۰ بود. منم نگرانم اما مجبورم هرچی دکترا میگن گوش کنم تا ان شالله خیر بگذره.

ان شالله شما هم بارداریتون به سلامتی طی بشه و نی نی تون رو سالم بغل بگیرید

عزیزم من با دوتا دکتر عالی مشورت کردم. حتی الان که هفته ۳۵ هستم بازم با یه دکتر دیگه مشورت کردم نظر ...

مرسییی

الهی ک ب خوشی و سلامتی برا شمام طی بشه💚💚💚

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا خودت مواظب بچه هام باش🦄

سلام عزیزم .چرا به شما اسپرین دادن؟ازمایش خاصی انجام دادین که نشون دادنیازدارین؟

خداجونم مواظب هدیه آسمانیم باش.   تولد اقا امام رضا(ع)بی بی چک و ازمایشم مثبت شد .اقاجانم مواظبش باش .👶خدارشکر امروز 26تیر 1400رفتم سونو قلب کنجدم تشکیل شده بود در 7هفته 5روز.
سلام.‌منم دکتر گفته شبی دوتا. میترسم از دوزش! یعنی مشکلی پیش نمیاد برا جنین؟ من از هفته ۱۲ تا الان ...

آمپول نمیزنی منم 7ماهه پارسال ازدست دادم مرده زایی بود شبی یه قرص آسپرین وامپول انوکسا پارین میزنم به نافم 

آمپول نمیزنی منم 7ماهه پارسال ازدست دادم مرده زایی بود شبی یه قرص آسپرین وامپول انوکسا پارین میزنم ب ...

دکترگفت امپول نیاز نیس. ولی ترجیح میدادم ی قرص بخورم و ی امپول. بجای دوتا قرص

چون حداقلش اینه ک انوکسا از جفت عبور نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40