2777
2789

از شیر تهیه میشه یا چیز دیگه چون بچم دوست داره و خیلی لاغره و قد کوتاه گفتم براش خوبه بدم غذاهای دیگه دوست نداره فقط پیتزا و اسنک دوست داره حتی کباب و گوشت و مرغ تو دهنش نمیکنه نمیتونه بخورشون تفشون میکنه ۳/۵ سالشه 

😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهر من تو کارخانه لبنیات هست میگه تا جایی که میتونید پنیر پیتزا نخورید میگه اصلا سم از این پنیر پیتزا بهتره

باردار هم که بودم دکتر میگفت ماهی ی بار اجازه خوردن پنیر پیتزا داری

مردم این شهر به مرگ غریبی مرده بودند

سلام زیاد بهش نده بخوره خوب نیست

اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت  ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه
خیییلی ضرر داره و سرطان‌زا هم هستش اصلا نخورین زیاد من فیلم کارخونش رو دیدم حالم بد شد

چرا☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

پنیر پیتزا خیلی مضره.دکتر تغذیه میگفت تا یک ماه ممکنه تو نشده بمونه و هضم نشه.

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت