2777
2789

سلام

منو همسرم احتمال زياد كرونا داريم دكترم رفتيم و آزمايش نداديم تو خونه قرنطينه ايم

يكم نگران همسرمم

با اينكه داروى خواب آور خاصى نميخوره همش خواب آلوده و تو چرته اصلا نميتونه چشماشو باز نگه داره

نگرانشم شماها اينجورى نبوديد؟

داغون شديم اصن🤒😭

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگه داروی خواب اور نمیخوره این معنیش کاهش هشیاریه و ممکنه خطرناک باشه، بهتره یه اسکن ریه بدن

مشكل ريه نداره خداروشكر

تازه دكتر بوديم

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
گوشت بذارید تو شیشه .عصاره اشو بخورید.آب میوه طبیعی مدام بخورید.چای آویشن ..سیر..آب سیب ..قرص جوشان ...

جز سير همه چيزهايى كه گفتيو مصرف ميكنيم

ممنون ازت

دعا كن زود خوب شيم

خب عزیزم واقعا آدم بخاطر درد و این چیزا دلش میخاد بخوابه. استراحت هم خیلی کمک میکنه به زودتر خوب شدن. درگیری ریه هم از اواخر هفته اول شروع میشه، انشالله که نشه ولی بازم مراقب باشید اگه علائمی داشتید زود برید بیمارستان. من خودم تازه خوب شدم، اسباب کشی داشتم کرونا هم گرفتم با بچه۷ماهه   مردم و زنده شدم. خیلی سخت بود

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

جز سير همه چيزهايى كه گفتيو مصرف ميكنيم ممنون ازت دعا كن زود خوب شيم

انشالله همه مریض های درگیر کرونا به حق آقا امام حسین ع شفا پیدا کنند.شماهم زود خوب بشید.نگران نباشید.منم با همین تغذیه خوب شدم .فقط حس بویایی تا یکی دوماه نداشتم.

اگر دکتر مطمئنی رفتید و خیالتون راحته بذارید استراحت کنه و با آب میوه و عصاره گوشت و مایعات زیاد خود ...

ممنونم از شما

چشم

خب عزیزم واقعا آدم بخاطر درد و این چیزا دلش میخاد بخوابه. استراحت هم خیلی کمک میکنه به زودتر خوب شدن ...

الهههى

چقد سختتت

واقعا بد مرضيه

خيلى خسته ام

انشالله همه مریض های درگیر کرونا به حق آقا امام حسین ع شفا پیدا کنند.شماهم زود خوب بشید.نگران نباشید ...

الهى شكر خوب شدى

این دو تا دارو رو امتحان کردین؟ پک چهار تایی سالیراویرا الرگارد

نه عزيزم

چى هستن

توضيح ميدى؟

الهههى چقد سختتت واقعا بد مرضيه خيلى خسته ام

تموم میشه عزیزم. خیلی از نظر تغذیه به خودتون برسید، استراحت بکنید. مایعات خیلی مهمه تا میتونید مایعات بخورید.من الان دو هفته گذشته کامل خوب شدم خداروشکر فقط بویایی ندارم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

تموم میشه عزیزم. خیلی از نظر تغذیه به خودتون برسید، استراحت بکنید. مایعات خیلی مهمه تا میتونید مایعا ...

خداروشكررر

براى برگشتن بويايى هم يك روش هايى هست

قبلا تو پيج دكتر كرمانپور ديده بودم