2777
2789
عنوان

زندگی با زن بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 4628 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه کاری نمیشه کرد  

عجببببببب 

الان مامانت باید روزگار باباتو سیاه کنه چ ریلکسین

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
بزنینش یا حداقل بندازیدش بیرون کثافتو

ببین بارداره  و  نمیشه زد

عموم نمیذاره  و تز طرفی  برادراش اصلا مخالف هستن و اصلا راش نمیدنخونشون

و کسی دیگه رو نداره

بابا بنداز بره بیرون باباتم  بندازین بره باهاش این خیلی زشته قابل تحمل نیست

مادرم  امشب قراره بره سمنان  خونه مادرش شاید من و برادرمم بریم  خونمون غیر قابله تحمل شده

مادرمم با پدرم دعوا شدید کرده  و  هیچ حرفی نمیزنه

اگه عرضه داشت جفتشونو  مینداخت بیرون 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
مادرم  امشب قراره بره سمنان  خونه مادرش شاید من و برادرمم بریم  خونمون غیر قابله تحمل ...

از طرف من ب مامانت بگو خیلی خنگی ک داری میری باباتو زنیکه رو بیرون کنه مگه مامانت اشتباه کرده ک میخواد بره 

هرکی خربزه میخوره پای لرزشم بشینهبه درک ک جایی نداره جنه عوضی 

باباته ها ولی خیلی پسته با دوتا بچه پول درست حسابیم ک نداره همچی کاری کرده 

ب مامانت بگو زن نیستی اگه جفتشونو بیرون نکنی

با انداختن بیرون  بنظرت زندگی ب روال قبلش برمیگرده؟؟ بنظرت  پدرم اون زنه رو با ی بچه &nbs ...

به درک ول نکنه بره با همون هرزه ولی این خونه این زندگی مال مادرته اصلا نباید ترکش کنه 

اون اشتباه کرده چرا تو و مادرت از موضع ضعف برخورد میکنید

به درک ول نکنه بره با همون هرزه ولی این خونه این زندگی مال مادرته اصلا نباید ترکش کنه  اون اشت ...

البته بابام میگه ۳  ماه  دیگه تاریخ عقدش با این خانم تموم میشه

البته بابام میگه ۳  ماه  دیگه تاریخ عقدش با این خانم تموم میشه

خب بچه چی؟