2777
2789
عنوان

دوسد دالم یه خلده قد یه سوسک ملده😳

297 بازدید | 17 پست

،سرت کلاه گذاشتم سوسکه هنوز نملده! 😝

هوثلممممم💩#  

میخوام پر رقص باشه اصن مجلس جنازم :))🖤                                                                                                                                                            .لینک حرف ناشناس من: https://harfeto.timefriend.net/16259153682382 

ساقیتو زنده میخوام 😶😶😶🤲

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی اینو بره بده دست مامانش زود از شیر گرفتش

آله🥺

میخوام پر رقص باشه اصن مجلس جنازم :))🖤                                                                                                                                                            .لینک حرف ناشناس من: https://harfeto.timefriend.net/16259153682382 

@ارزوجان۳  ارزو این از تو جنس گرفته؟😂😂😂

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌
@ارزوجان۳    ارزو این از تو جنس گرفته؟😂😂😂

اع اره مشتریمه😂اینم رضایت مشتری😂

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝