2777
2789
عنوان

به نظرتون مبل چه رنگی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 38 پست
از دو سه  رنگ استفاده شده گلم نقره ای طوسی سیاه سفید که هارمونی جذابی باهم دارن ولی چشم

منو اشتباهی ریپلای کردی   کامنت من برا اون مبل کرمه بود

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منو اشتباهی ریپلای کردی    کامنت من برا اون مبل کرمه بود

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉واییییییی عشقم ببخشید نفسم ببخشید آخه از یه کرونایی چه انتظاری واقعا میشه داشت😬😬🌹🌹🌹🌹🌹

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😉واییییییی عشقم ببخشید نفسم ببخشید آخه از یه کرونایی چه انتظاری واقعا میشه داشت ...

اشکال نداره عزیزم 😊

من از دکوری که شما انتخاب کردی خوشم اومد 😉

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اشکال نداره عزیزم 😊 من از دکوری که شما انتخاب کردی خوشم اومد 😉

عزیزمی افندیم❤❤❤❤❤❤❤

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم