2777
2789
عنوان

پوف به ابن زندگی نکبت

213 بازدید | 22 پست

چرا ماییکه روی دریایی از نفت زندگی میکنیم باید اینجور زندگی نکبت داشته باشیم مسئولین هر کدوم داره برا خودش و طایفش دزدی میکنه ماهم هیچکاری نمیتونیم بکنیم میگی چرا گرونه میگن امریکای پدرسگ میگی پول نیست میگن امریکای پدر سگ اصلا امریکا چکار داره  دزدیشونو میندازن گردن امریکا .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تازه کاربریم آزاد شده😐🙏

ای عشق... از آتش اصل و نسب داری  از تیره ی دودی  از دودمان باد آب از تو طوفان شد  خاک از تو خاکستر از بوی تو آتش در جان باد افتاد  هر قصر بی شیرین چون بیستون ویران هر کوه بی فرهاد کاهی به دست باد هفتاد پشت ما از نسل غم بودند ارث پدر ما را اندوه مادرزاد  از خاک ما در باد بوی تو می آید تنها تو میمانی ما میرویم از یاد💔
اگر ترکوندنم حلالم کنید 

حتما میترکی گلم منم حرف حق زدم ترکوندن.تویه وجب سایت همخونای خودمون میترکونن دیگه مسئولین جای خود

دنیادا قارانلیغلاراگر ال اله وئرسه بیر خیرداجاشمعین ایشیقین سوندوره بیلمز
حتما میترکی گلم منم حرف حق زدم ترکوندن.تویه وجب سایت همخونای خودمون میترکونن دیگه مسئولین جای خود

اره  بعضیا که خوب توش میخورن راضین فکر ما بدبختا نیستن بخدا پول پوشک بچه رو به زور جور کردیم یخچال هم خالی 

چه فایده تو اینجا صدات به جایی نمیرسه

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم      محتاج برادران و خویشان نشوم     بی منت خلق خود مرا روزی ده     تا از در تو بر در ایشان نشوم
اره  بعضیا که خوب توش میخورن راضین فکر ما بدبختا نیستن بخدا پول پوشک بچه رو به زور جور کردیم یخ ...

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه .خیلی بده اوضاع ولی مطمئنم الان حامیان صداقت و ضد نژاد پرستای عزیز و خودشیرین گزارش میزنن

امشب شبکه منو تو مستندی نشون داد که زمان خاتمی بود مقایسه کردم اون موقع چقدر آزادی بیان بود دانشجوها جلوی رییس جمهور اعتراض میکردن حرفشو قطع میکردن انگار قبلا سران مملکت از مردم میترسیدن ولی الان نه 

خدا باعث و بانیشو لعنت کنه .خیلی بده اوضاع ولی مطمئنم الان حامیان صداقت و ضد نژاد پرستای عزیز و خودش ...

خدا لعنت کنه هرکی از حرفم بدش اومد اگه واقعا انسانه بیاد خودم جوابشو بدم ولی هرکی گزارش بزنه انشالله خدا بدبختش کنه و مزه فقر وافعی رو بچشه 

برام مهم نیست میدونم که برا همین تاپیک زدم . 

اینجا فقط باید از مادرشوهر و خواهرشوهرت بگی تا به مزاج همممممممممممممه خوش بیاد ونترکونن آدم وقتی پربازدیدا رو میبینه به قران خجالت میکشه