khanom_bala مدیر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 عنوان بی بی چک واردا بیان | مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 19 پست این الان هاله داره یا چی؟نمدونم چراحس میکنم هی داره پررنگ تر میشه 1400/04/21 | 11:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanom_bala مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 عزیزم اگه الان زدی و داره پرنگ میشه مثبته اگه صبح زدی الان هاله زده منفیه ن الان زدمولی نمدونم هالس یامن اشتباه میبینم
soheilajoon عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 4752 مدیکوره احتمالا مثبته محض احتیاط یکی هم فردا صبح همین ک از خواب بیدار شدی بزن من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده..
khanom_bala مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 2170 احتمالا مثبته محض احتیاط یکی هم فردا صبح همین ک از خواب بیدار شدی بزن میدونی الان نزدیک یک ماهه ک عقب انداختماون اولا ۱۰یا۱۵ روز ک عقب انداختم دوبار ازمایش خون دادم منفی بودولی هنوز پریود نشدمقبلا هم تا ۷هفته نشون نداد براهمون گفتم امروز بیبی چک بذارم ولی اینم اینجوری فقط ی هاله انداختنمدونم دیگه باز برم ازمایش یابازم صبرکنم
بbahesht عضویت: 1400/01/28 تعداد پست: 352 میدونی الان نزدیک یک ماهه ک عقب انداختم اون اولا ۱۰یا۱۵ روز ک عقب انداختم دوبار ازمایش خون دادم منف ... خوب عزیزم پس واستا پس فردا با ادرار اول صبح بزن ببین چی میشه
shivaa2 عضویت: 1390/06/14 تعداد پست: 8193 میدونی الان نزدیک یک ماهه ک عقب انداختم اون اولا ۱۰یا۱۵ روز ک عقب انداختم دوبار ازمایش خون دادم منف ... صبر کن مال منم اینجوری شد داره بی بی چکم پررنگ میشه با اینکه ازمایشم 8 بود بتا دیروز امروز بی بی زدم دیدم نسبت به بی بی قبلیا پررنگتر شدهممکنه لقاح دیر اتفاق بیفته اگه بازم بی بی میزنی و همشون هاله میندازه پس یه خبری هست اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.