2777
2789
عنوان

🍃💎همونو بچسب🍃💎

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 45 پست
دقیقا. عشقم خواهر کوچولوم اومد تو ذهنم😍😍😍😍😍

ااااا من فدااااات بشمممممم یکی یه دونه من😍😍😍😍💓❤❤💓😘😘💓😍😍😂😍❤💓

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الهی قربونت برم الان کنارم خوابه😍

خدا حفظش کنه انشالله 💎

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
دشواری نداریم بایا میکنیم😐

پول نداریم 😶😶😆

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من داشتم شوهرمو مقایسه میکردم و میخوندم تا اخرین جمله😐😐😐

فک کنم شوهرمو باید ببرم نمکی ببره😂😂😂

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه
مامانم سلامتی مادرا صلوات

💎💎❤❤

ااااا من فدااااات بشمممممم یکی یه دونه من😍😍😍😍💓❤❤💓😘😘💓😍😍😂😍❤💓

نفسسسسیی منییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
من داشتم شوهرمو مقایسه میکردم و میخوندم تا اخرین جمله😐😐😐 فک کنم شوهرمو باید ببرم نمکی ببره😂😂😂

واای خدااا کلی خندیدم😂😂😂😂😂

خدا واسه هم حفظتون کنه عزیزم❤❤😂💎💎

نفسسسسیی منییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

عشقققققق از ته دل منییییی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤

واای خدااا کلی خندیدم😂😂😂😂😂 خدا واسه هم حفظتون کنه عزیزم❤❤😂💎💎

ممنون گل🌷🌷🌷

اره غرغرای منو براش،بداخلاقی هاشو برام حفظ کنه😂😂

تو‌و یارت همچین

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

مامان مامان مامان...همین اومد تو ذهنم....خخخخخخخخ

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.