2777
2789
اره منم بخدا.... همسایه ای داریم ۴ ماه پیش خاهرش فوتشد... سه ماه بعدش مادر بزرگش. تقریبا شیش روز پیش ...

خدا به دادشون برسه.

دور باشه. 

😔😔😔

فامیلمون که میگم یه خانوم بود. متولد ۶۰ حدودا. بعد از ۱۵ سااال تلاش و دوا درمون، خدا بهشون بچه داد. بچه اش دوسه ساله است الان. هنوز لذت مادر شدن رو نچشیده بود درست و حسابی. کرونا گرفت. هم خودش هم مادرش تو یک روز فوت کردن. 

انقد خوشگل و خانوم بود. شکوفه بود اسمش. مثل اسمش قشنگ بود.

دیگه بعد از مرگ اون، من حالم خوب نشد.

بعدشم که مادر دوستم فوت کرد. دخترعموی بابام و مادرش. و ....

خدا به دادشون برسه. دور باشه.  😔😔😔 فامیلمون که میگم یه خانوم بود. متولد ۶۰ حدودا. بعد از ...

خدا رحمتشون کنه... ما خودمونم پسر عمو بابام ک فوتشد بابام کمرش شکسته شد الان افسردگی گرفته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا رحمتشون کنه... ما خودمونم پسر عمو بابام ک فوتشد بابام کمرش شکسته شد الان افسردگی گرفته 

سلامت باشی عزیزم.

خدا صبر بده به پدرتون.

خدا کنه این کابوس تموم شه فقط. 

آره...ما ک خیری ندیدیم ازش هعییییییی.

سلام خانومی امدم ازتون تشکرکنم توی تایپک تک نیت ازتون خواستم ببینید می تونیم یک تلوزیون بخریم وشما گفتین حتما دو وعده دیگه خیلی خوش حال شدم اما خب چون شرایط مالی خوب نبود حدسم دوهفته یا دوماه دیگه بود اما درکمال ناباوری بعد دو روز یک تلوزیون نو خریدم خیییلی خوش حالم وازتون ممنونم فقط یک خواهشی  دارم می تونم دوباره ازتون بخوام برام یک تک نیت بگیرین بازم مرسی

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
سلام خانومی امدم ازتون تشکرکنم توی تایپک تک نیت ازتون خواستم ببینید می تونیم یک تلوزیون بخریم وشما گ ...

عزیزم دو روز بعد اینکه فال گرفتم براتون... ینی همون وعده اتفاق افتاد براتون؟؟

عزیزم دو روز بعد اینکه فال گرفتم براتون... ینی همون وعده اتفاق افتاد براتون؟؟

اره دیگه شما گفتین دو  وعده من ۱۷ سوال کردم ۱۹ خرید کردم

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭