2777
2789
عنوان

هوووف چجوری به شوهرم بگه بریم خرید خونه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 96 پست
تاپیکشم هس بخدا ی بار ناهاردرس نکردم ینی خودش نگف میاد یا ن منم رفتم ارایشگا ی بلایی سرم اوردا ته ح ...

پس عزیزم خجالت نداره میبینی ایشون چه رفتاری باهات میکنه؟؟؟ شمام مودبانه لیست بده بگو بره خرید چون چیزی توی خونه ندارین فردا برا ناهار یا شام درست کنی گشنه نمونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشی من همهههه تاپیکاتو خوندم خیلییییی خیلیییی ساده ای و ....ببین نه اعتماد بنفس داری نه هیچییی اخه راس میگه مادر شوهرت خب به خودت برس اعتماد به نفس داشته باش یه بارم تو رو سر شوعرت داد بزن قوی باش والا اگ زن من باشی سه روزه طلاقه این چه وضعشه

ببخشی من همهههه تاپیکاتو خوندم خیلییییی خیلیییی ساده ای و ....ببین نه اعتماد بنفس داری نه هیچییی اخه ...

من ب خودم میرسیدم خیلیم میرسیدم تورابطه تو همه چی اره ساده ام ولی من حق نداشتم تحت هیچ شرایطی صدامو بالاببرم...چرا بخای طلاقم بدی ی زنی ک کتکش میزنی بهش خیانت میکنی باز باهاته هیچ انتظاری ازت نداره بگی بمیر میمیره چراباید طلاقم بدی؟اره من اعتمادبنفس ندارم چون همه اعتمادوعزت نفسموازم گرف...

من ب خودم میرسیدم خیلیم میرسیدم تورابطه تو همه چی اره ساده ام ولی من حق نداشتم تحت هیچ شرایطی صدامو ...

ببین مردا از زنای زنگو خودخا خوششون میاد از زنایی ک خودشونو میگیرنو نمیدونم ...

من ب خودم میرسیدم خیلیم میرسیدم تورابطه تو همه چی اره ساده ام ولی من حق نداشتم تحت هیچ شرایطی صدامو ...

ببین من یه مردو خیلی دوس داشته باشم‌براشم بمیرم ولی ساده باشه و ساده رفتار کنه رو دست کم‌میگیرم خود به خود جلو چشم میوفته

ببین من یه مردو خیلی دوس داشته باشم‌براشم بمیرم ولی ساده باشه و ساده رفتار کنه رو دست کم‌میگیرم خود ...

من ساده نبودم اگه بودم مچشو نمیگرفتم گرچ خداهم کمکم کرد بفهمم چخبره وخودمو بچمونجات بدم