2777
2789
عنوان

هوووف چجوری به شوهرم بگه بریم خرید خونه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 96 پست
اره همینجوریه اولم همینجوری کردم الان دیگ تموم شده

اره عزیز طوری نمیشه پسفردا جمعه ی برین خرید گردشی هم بشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم الان بشین لیست بنویس  شب اومد بگو بریم خرید یه اب و هواییم بخوریم ... عزیزم خجالت برا چی ...

تاپیکشم هس بخدا ی بار ناهاردرس نکردم ینی خودش نگف میاد یا ن منم رفتم ارایشگا ی بلایی سرم اوردا

ته حرفش این شد ادم غذانمیخوره گوه میخوره😐

میخام لیست بنویسم عزیزم حالا ی لیست میدید تا چیزایی ک یادم رفته یادم بیفته

ماکارانی.چرخ کرده .گوجه.زرچوبه فلفل سیاه.رب.عدس.لپه.نخود.لوبیا.سیب زمینی.شکر.قند.نمک.لوبیا سبز.مایع ظرفشویی.مایع دستشویی.اجیل.شکلات.شیشه پاک کن.چندمنظوره.پلاستیک فریزر.سیب زمینی.وایتکس.دستمال کاغذی.نوار بهداشتی.دستمال توالت.کنسرو ذرت.تن ماهی.ماست.شیر.سس.کالباس و سوسیس.تنقلات (پفک و لواشک و....میوه اینا معمولا واجباته

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
من23😑 حالا لطفا ی لیست خرید بدید😅

عزیزم مرد را از اول هر جور عادت بدی تا آخر همونه الان برای خرید خونه خجالت بکشی فردا برای عادی ترین خریدات که وظیفه یه مرد هست جرات نمیکنی دهن باز کنی منتظر نباش مرد خودش بدونه یا درک کنه .

خواسته هاتو خیلی ساده و  با آرامش به زبون بیار کم کم خجالتت هم میریزه.

پندار نیک، گفتار نیک، کردار نیک .
اره بخدا همینوبگو😑طفلی مامانم من نگمم خودش میخره میاره شوهراولمم همینجوری بدعادت کردن ولی این شوهرم ...

منم ادم کم رویی هستم واسه خودم روم نمیشد اوایل ولی برای خرید خونه اینطوری نیستم از اول لیست می‌نوشتم باهم میرفتیم سرماه خریدامونو انجام می‌دادیم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند