2777
2789
عنوان

جلومبلی عسلی خریدم بنظرم خیلی ضایعس😥+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3325 بازدید | 88 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=197629327]ببین سرویس خواب و جا کفشی و پایه مبلام سفیده،نمیشه اینو کلا قهوه ی کنم یا باید اینجوری باشه یا کلا س ...[/QUOT]

کلا سفید اصننن خوب نیس

ب نظرم قهوه ای بیاد ب هرچی

اره کلا سفید کن چون مبلتم طوسی  و پایه سفیده اینام کلا سفیدشن بهتره

من میخواستم از اول سفید باشه فروشنده انقد گفت بد میشه منم خر کرد😔..الان چجوری سفیدش کنم خجالت میکشم به پدر و مادرم بگم😔

[QUOTE=197629327]ببین سرویس خواب و جا کفشی و پایه مبلام سفیده،نمیشه اینو کلا قهوه ی کنم یا باید اینج ...

فروشنده هم همینو گفت،گفتش مبلات خیلی روشنه چوبم سفید باشه بد میشه بعد دید من خیلی اصرار دارم گفت ترکیبی بزن منم قبول کردم فکر نمیکردم اینجوری شه😔

من میخواستم از اول سفید باشه فروشنده انقد گفت بد میشه منم خر کرد😔..الان چجوری سفیدش کنم خجالت میکشم ...

اول خودت بافروشنده حرف بزن بگو نهارخوری تواشپزخونس اینا تو پذیرایی هیچ سنخیتی باهم ندارن اگه قبول کرد رنگ کنه بعد بیا به خانوادت بگو 

اگرم فروشنده گفت قبول نمیکنم دیگه اشکال نداره خانوادتو اذیت نکن انشاالله ۱سال بعد ازدواجت پول اومد دستت عوض کن

مبلات هم همین شکلیه؟پایه هاش   پیشنهاد داد بهت کاش میگفتی از نمونه کاراشون نشونت میداد  ...

الان چیکار میتونم بکنم؟میترسم جهازمو ببرم همه به خاطر اینا مسخرم کنن به پدر و مادرمم روم نمیشه بگم😔

الان چیکار میتونم بکنم؟میترسم جهازمو ببرم همه به خاطر اینا مسخرم کنن به پدر و مادرمم روم نمیشه بگم😔

نه عزیزم مسخره چرا 

اصلا به روی خودت نیار  اگه تونستی بگو بیان ببرن پایه هارو تعویض کنن وگرنه اصلا ارزش نداره خودتو اذیت نکن

ان شاالله خوشبخت بشی عزیزم🌹🌹🌹

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖
اول خودت بافروشنده حرف بزن بگو نهارخوری تواشپزخونس اینا تو پذیرایی هیچ سنخیتی باهم ندارن اگه قبول کر ...

عسلی رو دادم درست کردنن میتونم رنگش کنم ولی خب انگار دوبار عسلی خریدم پول بیشتری باید بدم ولی میزو قبول نمیکنه نمیدونم رنگم بشه کرد یا نه..شاید دو میلیون پولش بشه😔،اینجوریم بمونه مسخرم نمیکنن؟

اسی رفتم اینترنت این مدلی که برات درست کردن هم بود ولی مدلاش فرق داره 

بی عشق سر مکن که دلت پیر می شود❤ᥬ🥰᭄ ᥬ😍᭄ ‏ﷺ،،💖ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ 💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ ﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺﷺ💖ﷺﷺﷺ 💖ﷺﷺ 💖ﷺ 💖