2777
2789
عنوان

پکیج‌های سوده هروی خوبن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28103 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جانم عزیزم

ممنون

سوده هروی  تو فایل هاش میگه  همه چیز باعثش خودتونید

خیانت میبینید

دستمزد کمه

دزد میزنه خونتون

ماشینتون خراب میشه

من اصلا اینو نمیتونم قبول کنم

نظرتون چیه؟ممنون

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 
ممنون سوده هروی  تو فایل هاش میگه  همه چیز باعثش خودتونید خیانت میبینید دستمزد کمه دزد ...

شما کدوم دوره ها رو گذروندین؟ 

بله متاسفانه همینه 

مثلا سایه خیانت رو دارید یا درباره خیانت مثلا قفل و طلسم دارید 

من خودمم همینجوریم و تا حالا نتونستم درباره خودم سایه رو ببینم ولی چند تا قفل راجب خیانت دیدم 

شما کدوم دوره ها رو گذروندین؟  بله متاسفانه همینه  مثلا سایه خیانت رو دارید یا درباره خی ...

من دوره ای تهیه نکردم

چون نمیتونم باور کنم  همهههههه چی باعثش خودمونیم😑راستش

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 
من دوره ای تهیه نکردم چون نمیتونم باور کنم  همهههههه چی باعثش خودمونیم😑راستش

عزیزم خیلیا نتیجه گرفتن ازش 

من روزانه میبینم زندگی آدما چقد عوض شده 

ولی خب مثلا تو میتونی دوره جذابیت رو اول بخری روش کار کنی بعد بقیه رو بگیری 

اما اگه نظر منو میخوای باید بهت بگم اول برو توی کانال تلگرامش ویس ها و مطلب هاش رو گوش بده بعد دستاوردها رو گوش بده اگه نظرت عوض شد بعد بخر 

من زندگیم سر دستاوردها خیلی تکون بزرگی خورد

عزیزم خیلیا نتیجه گرفتن ازش  من روزانه میبینم زندگی آدما چقد عوض شده  ولی خب مثلا تو میت ...

کانالش خیلی مطلب داره من نمی دونم از کجا شروع کنم چه ویسی گوش بدم چالش چهار ماه تو کانالش هست یا باید بخرم قیمتش می دونی؟

اگه با نظرم مخالفی تمایلی به شنیدن حرفت ندارم مخالفت برا خودت تو دلت نگه دار مخالفی ریپ نزن

من دوره

عزت نفس تا اعتماد به نفس،جزیره گنج،از جدایی تا تعالی

جذابیت درونی،درسواره احترام به خود از سوده هروی رو دارم اگه خواستی ١٠٠تا٢٠٠ میفروشم واسه اینکه مطمئنم باشی میتونی فایل به فایل پرداخت کنی

ایدی تلhttps://t.me/Hasti_sh82

کانالش خیلی مطلب داره من نمی دونم از کجا شروع کنم چه ویسی گوش بدم چالش چهار ماه تو کانالش هست یا بای ...

من دوره
عزت نفس تا اعتماد به نفس،جزیره گنج،از جدایی تا تعالی
جذابیت درونی،درسواره احترام به خود از سوده هروی رو دارم اگه خواستی ١٠٠تا٢٠٠ میفروشم واسه اینکه مطمئنم باشی میتونی فایل به فایل پرداخت کنی
ایدی تلhttps://t.me/Hasti_sh82

سلام عزیزم بله محشره ، البته باید بتونی باصداشون و گفتارشون ارتباط بگیری،منو که خدا بارها هدایتم کرد به سمت آموزه های ایشون‌ ، 

دستاوردهای من : به شغلی که از خدا خواستم رسیدم، واقعا آرزوشو داشتم، درامدم ۶برابر شد 

آرامش

حال خوب

و...

خدای یکتا و مهربون ازت خیلی سپاسگزارهستم💜