2777
2789
عنوان

پکیج‌های سوده هروی خوبن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 28103 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام کدوم دوره تهیه کردی و تاثیری داشت؟

برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان (عج) دعاکنید🤍خدایا کمکم کن زخمایی که تو قلبمن التیام بیابین جزتو پناهی ندارم🤍شاید منم خوب شدم یه روزی..باوجود زخمام به خودم افتخار میکنم
سلام عزیزم بله محشره ، البته باید بتونی باصداشون و گفتارشون ارتباط بگیری،منو که خدا بارها هدایتم کرد ...

منم دوره اشو دارم ولی این دستاوردهای که تو کانال میذاره که زندگیم احیا شد درآمدم چندین برابر شد نمیتونم باور کنم الان شما چقد کار کردین که دستاورد داشتین؟ 

واقعا حیرت میکنم !!! تو کل پکیج ها همون ابتدا میگن هرگونه کپی و پخش غیرقانونیه و رضایت ندارن ولی انقدر اینجا افراد خودخواه هستند که با وقاحت برای هم پکیج رد و بدل میکنند و براشونم مهم نیست حق الناسه این کارشما قطعا مشمول قانون عمل و عکس العمل هست من این موضوع رو به صاحب اثر اطلاع خواهم داد

واقعا حیرت میکنم !!! تو کل پکیج ها همون ابتدا میگن هرگونه کپی و پخش غیرقانونیه و رضایت ندارن ولی انق ...

یکم دلتو صاف کن بنده خدا 

این حجم از حرص خوردن طبیعی نیست

اگه دوره‌هارو عمیقا گوش میدادی نمیومدی اینطور صحبت کنی و همچین کلماتی رو بکار ببری 

نفس عمیق بکش و با خودت آشتی کن 

عزیزم من دوره گوش دادم که خودم رو مسئول دونستم و به پشتیبان هم اطلاع دادم که پکیج رو بطور رایگان دری ...

گلم برات از خدا طلب ارامش دارم مشخصه خیلی

روح آشفته‌ای داری که نشستی دنبال این کارا

متاسفانه فقط جنبه منفی دوره‌هارو برداشت کردی عیب نداره متوجهم که دست خودت نیست عمیقا درک نکردی

من از خدا خیلی ممنونم که قلب بزرگ و بخشنده‌ای بمن و بقیه دوستان داده 

نگران نباش خدا خودش هوای بندهاشو داره و حضرت علی میگه زکات علم نشر اونه و من اصلا ازین کار دریغ نمیکنم😊 

گلم برات از خدا طلب ارامش دارم مشخصه خیلی روح آشفته‌ای داری که نشستی دنبال این کارا متاسفانه فقط ج ...

جالبه خود ناشر رضایت ندارن زکات کارشون توسط دیگران اینطورباشه شما به خودتون بعنوان تنها شنونده چنین اجازه ای میدین و بعدم از حضرت علی که به حق الناس خیلی پایبندن نقل قول میکنید واقعا روتون میشه امام علی رو بعنوان سپر کارتون قرار بدین لااقل دین و صیانت و به بازی و مسخره نگیرید تو دین اسلامی که میپرستین و زکات رو به این شکل خوندین حدیث از حق الناس دزدی خیانت در امانت به وفور هست زکات علمی که خودتون کسب کردین تا با اینکه علمی که در ازای اجرت هست و نشر دادن متفاوته و ای کاش این در مغز شما فهم میشد ، اتفاقا این شماهستین که بدون درونی کردن ایتم صحبت میکنید شما خیلی سطحی گوش دادین چون اگر این عمیق بود هرگز چنین رفتاری ازتون سرنمیزد و درواقع شما کارماتو گرفتی وقتی پکیجی رو رایگان گوش میدین خود ب خود گوش شما برای شنیدن عمیق بسته میشه خود خانم هروی هم در کانالشون چت امثال شما رو قرار دادن که پکیجشون و در دسترس دیگران گذاشتن و براشون اتفاقات خوبی نیفتاد بهرحال من حقمو بهشون ادا کردم و بد نیست بدونین تا بلکه شرمنده شین وقتی کادر اداری متوجه چت های شما شدن و اسکرین شاتهاتون و مشاهده کردن ابراز ناراحتی و تاسف کردن  شما حق الزحمه و پاداش کل تیم تولید رو زیرسوال بردین مثل اینه ک کسی برای شماکارخیری انجام داده و جای اجرت دادن بهشون بدی کنید این خودش نشون دهنده عقده های درونی شماست دزدی اثر ریشه خیلی از بی ارزشی هاست

جالبه خود ناشر رضایت ندارن زکات کارشون توسط دیگران اینطورباشه شما به خودتون بعنوان تنها شنونده چنین ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

جالبه خود ناشر رضایت ندارن زکات کارشون توسط دیگران اینطورباشه شما به خودتون بعنوان تنها شنونده چنین ...

دستاوردات از تاپیکات معلومه

دارم میبینم چقد روی خودت کار کردی متاسفانه باید بگم انگار عادت داری چیزایی که توی خودت میبینی رو به بقیه تعمیم بدی 

توصیه میکنم یه عرق بیدمشک بخوری یدفعه سکته نکنی 

هر کسو توی قبر خودش خاک میکنن نگران دیگران نباش 

انقد بد دیگرانو نخواه بجاش دلتو صاف کن