2777
2789
عنوان

نی نی یار 😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1460 بازدید | 78 پست
سلام نمیدونم خب من که کاربر ازاد نمی کنم هزاربار گفتم فقط تماس با ما ازاد میکنه    

این نی نی یار شب اول اخطار لغو کاربری داده بعد همولحظه تعلیق میکنه،چرا😐خب اخطار دادی سرحرفت باش مگه تکرار کرده ک میزنی لغوش میکنی چرا انقد توهم دارن نی نی یارا😏انگار ی مملکت دستتونه،

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_5  

چرا کاپ کیک عصبانی روبخاطر ی جوک لغوکردی👮😐😐😐خب خودت اول اخطار دادی چرا کامنتتو پاک کردی بعد لغوش کردی،خصومتی دارین نگار باکاربرها😏

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
این نی نی یار شب اول اخطار لغو کاربری داده بعد همولحظه تعلیق میکنه،چرا😐خب اخطار دادی سرحرفت باش مگه ...

الهه رو؟ نی نی یار شب قطع نکرده

کاپ کیک هم نمیدونم ولی لحنتون چقدر بده؟  

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهه رو؟ نی نی یار شب قطع نکرده کاپ کیک هم نمیدونم ولی لحنتون چقدر بده؟    

الهه رو نی نی یار سه قطع کرده کاپ کیکم نی نی یارشب با وجود اینکه اخطار داده و کاپ کیک کاری نکرده بعدش نی نی یارشب سریع لغوش کرده،لحنم بدنیست شماخودت خوبی فک میکنر همکارای دیگتم خوبن،اعصاب برامون نزاشتن

این نی نی یار شب اول اخطار لغو کاربری داده بعد همولحظه تعلیق میکنه،چرا😐خب اخطار دادی سرحرفت باش مگه ...

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_شب

چرا جوابگو نیستی😡

الهه رو نی نی یار سه قطع کرده کاپ کیکم نی نی یارشب با وجود اینکه اخطار داده و کاپ کیک کاری نکرده بعد ...

کاپ کیک به خاطر عنوان تاپیکشون از من تذکر گرفته بودن و در جواب پست توهین امیزی گذاشته بودن تذکر دوم به ایشون اشتباه پیست شد پاک کردم تعلیق کردم

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

گزارش میزنی اینو؟

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چرا مگه کیه

خودم

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
کی شمارتو زده بفهمه کادبری داری

اقا این تاپیک واسه خیییلی وقت پیشه. الان من میخام تاپیکم بترکه فقط. 

کی شمارتو زده بفهمه کادبری داری

خره چرا جواب ندادی بهم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...