2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خسته شدم از بس تو خونه خودم راحت نیستم زنداداشم با ما زندگی میکنه البته خونس طبقه بالاس ولی ناهار شام باهمیم ی کارایی کرده ک از چشمم افتاد مثلا ی سری گوشواره و گردنبندشو داده بود ب مامانش در صورتی ک مشکل مالیم ندارن بعد هی بهمون میگف خونه رو بگردین اینجارو بگردین چت من و داداشمو میخونه هر حرفی تو خونمون زده میشه هر اتفاقی میفته ب مامانش میگه و خیلیییی کارای دیگ ی بارم فهمیدم شماره دوست منو از گوشیم برداشته فک میکنه ی وقت پسر مسره واقن چیزیم براش کم نمیزاریم اشپزی ایناام نمیکنه کار خونه ام هیچی انتظار دارم حداقل ناهارشو خورد بره بالا ولی تکون نمیخوره انتظار زیادیه؟؟؟

خسته شدم از بس تو خونه خودم راحت نیستم زنداداشم با ما زندگی میکنه البته خونس طبقه بالاس ولی ناهار شا ...

واا.. برعکس شده

مرسی که هستی..مرسی که امیدو انگیزه ی فردای منی..مرسی که توی تمومِ بدی‌های دنیا تو قشنگترین زیبایی زندگیمی..مرسی که همیشه کنارمی و به فکرمی..تو برای من تَه تَه همه چیزای خوبی❤️
یا خدا عروسا معمولا فراری هستن حتما اونجا خیلیییی بهش خوش میگذره 🤪 فکر کنم مادر پدرت خیلی تحویلش می ...

خوش میگذره ن کار ن اشپزی محبتشم ک کم نمیشه 

خدایی راضیم ب اصن بابت کار و اشپزی اینا ناراحت نیستم فقد خیلی اویزونه خیلی اصن احترامم نمیزازه 

رک باش مثلا خواهرشوهریا ع

ب خدا برا ما برعکسه همیشه پیش برادرم خرابم میکنه ولی واقن ی چیزایی ازش میدونم ک ب برادرم بگم طلاقش میده ولی هیچوقت اینکارو نمیکنم اصن منو دشمن خودش میبینه نمیدونم چرا 

من اصلا تحمل عروس ندارم با اینکه خودم زنم😅از بس کاری کردن از چشمم افتادن عروسامون،یکیش خیلی دل بقیه رو می‌شکنه اون یکی هم هر اتفاقی تو خونش باشه جار میزنه به همه میگه،نه سیاست شوهرداری بلدن نه بچه داری...چیزی بشون نمیگم ولی اصلا دلم نمی‌خواد ببینمشون از بس رو مخن

زنِ ایرانی، اهلِ خود ویرانی..!
خوش میگذره ن کار ن اشپزی محبتشم ک کم نمیشه  خدایی راضیم ب اصن بابت کار و اشپزی اینا ناراحت نیس ...

از بیکاریه عزیزم

وقتی کاری ندارم خب میشینه اونجا وقت تلف کنه و هر از گاهی هم فضولی🥴🤪😄

از بیکاریه عزیزم وقتی کاری ندارم خب میشینه اونجا وقت تلف کنه و هر از گاهی هم فضولی🥴🤪😄

فقد فضولی خدا شاهده مثلا با مامانم ی وقت اروم حرف بزنم چش میدوزه بهم یا مثلا تو حیاطی جایی با مانانم تنها باشم میاد وایمیسه بالا سرمون

من اصلا تحمل عروس ندارم با اینکه خودم زنم😅از بس کاری کردن از چشمم افتادن عروسامون،یکیش خیلی دل بقیه ...

اره عروس ماام دلمو خیلی شکسته خیلیا ینی بگم گریتون میگیره خودش و مامانش چ بلایی سرم اوردن