2777
2789
عنوان

حق با منه یا اون؟

175 بازدید | 27 پست

یه نفر رو خیلی دوس داشتم فکر میکردم اونم دوسم داره باهم قول و قرار ازدواج گذاشتیم

به قولش عمل کرد اومد خواستگاریم ولی از همون اول خانوادش گیر دادن که مهریه بیشتر از ۱۴ تا سکه قبول نمیکنیم و هرچقدر خانوادم مخالفت کردن اونا کوتاه نیومدن حتی خودش هم بهم میگف من همینقدر در توانمه و چندبار بحث کردیم

اخرش راضی نشدن و منم از علاقه ی زیادم راضی به ازدواج شدم ولی اون هیچی نداشت واقعا تاحالا سرکارم نرفته بود و وقتی بهش میگفتم باید سرکار بری یه بار گف شاید نتونم کار کنم حوصله صاحبکار ندارم منم اعصابم خورد شد و عقدو بهم زدم 

امروز بهم گف من یه قولی داده بودم پاش وایمیستادم میتونستم بگم اره میتونم کار کنم ولی نخواستم بعدا مشکلی پیش بیاد . بعدش بهم گف عجله کردی من نمیتونستم توی چند روز برم کارگری کنم و اخرشم گف خودت منو نخواستی 

درصورتی که من دوسش داشتم امروز انقدر گریه کردم چشام‌باز نمیشه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترين كارو كردي افرين

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

لحظه ايي ثانيه ايي به بد بودنش فكر نكن بهترين كارو كردي

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
مگه چن روز سرکار نرفت؟؟؟

سرکار نمیرفت خرجشو باباش میداد

فقط یه سال رفته بوده سرکار که اونم کارمند ایرانسل بوده 

وقتی اومد خواستگاریم کار نداشت

بهش گفتم باید بری سرکار گف حوصله صاحبکار ندارم

وا معلومه ک کار درستی کردی،اون اگه عاقل بود قبل از اینکه بیاد خاستگاری باید اول ی کار درست حسابی جور میکرد ،،،مگه تشکیل خانواده الکیه فردا هزار و ی جور خرج هست مرد نره سرکار پس چیکار کنه الافی بگرده؟؟

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
سرکار نمیرفت خرجشو باباش میداد فقط یه سال رفته بوده سرکار که اونم کارمند ایرانسل بوده  وقتی ا ...

پس قرار بود از کجا پول دربیاره باباش کارخونه داره سرمایه بالا داره چی پس،،،دلش ب چی گرم بوده

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست