2777
2789
عنوان

حق با منه یا اون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست

حق با تو هست و خوب کردی

فقط اینکه ازدواج کنی که شرط خوشبختی و تعهد و ... نیست هنر هم نکرده اومده خواستگاری!!!! حالا یه قول و قراری هم بوده باشه!!!!

قول که ندادی ازدواج کنی برای هیچی!!! تو قول دادی که باهاش ازدواج کنی تا کنار همخوشبخت باشین حالا که هیچ تلاشی نمیکنه انتظار خوشبخت شدن داره!!!!

مردی میتونه بره خواستگاری که از خودش مطمئن باشه که اهل تلاش و کاره مردی که مطمئنه در حد توانش تلاش میکنه تا یه زندگی خوب برای شریک زندگیش و در آینده برای بچه هاش بسازه

کسی هم که از خودش و طرفش مطمئنه سر مهریه چونه نمیزنه خودش و خانوادش میدونستند که اخلاقش یه جوریه که نمیتونی باهاش بسازی!!!!

وا معلومه ک کار درستی کردی،اون اگه عاقل بود قبل از اینکه بیاد خاستگاری باید اول ی کار درست حسابی جور ...

انگار که میگفتن اول عقد کنیم بعد برم سرکار

منم یه روز بهش فشار اوردم گفتم حتما باید بری سرکار که بهم گف شاید نتونستم

بعدشم گف من میخواستم نشون بمونی و باهم بریم بیرون خوش بگذرونیم بعد یه سال ازدواج کنیم نه به این زودی عقد کنیم

من کلا هم عقدو بهم زدم هم رابطمون

مامانم زنگ زد گف پسرتون کار نداره مهریه هم کم میزارین ما منصرف شدیم خانوادشم ناراحت شدن که چرا زودتر نگفتین حالا مامانم کلی معذرت خواهی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار که میگفتن اول عقد کنیم بعد برم سرکار منم یه روز بهش فشار اوردم گفتم حتما باید بری سرکار که به ...

خب عزیزم شما هم قبول کن اشتباه کردی،،اشتباهت این بوده ک احساسی عمل کردی،،،از اول میدونستی شغل نداره نباید قبول میکردی،،دوست میموندی ولی میگفتی ک خانواده م گفتن حتما باید کار مناسب داشته باشی تا اجازه بدن،،،،شما رفتی عقد کردی بعد عاقل شدی

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
پس قرار بود از کجا پول دربیاره باباش کارخونه داره سرمایه بالا داره چی پس،،،دلش ب چی گرم بوده

نمیدونم دلش به چی گرم بود

ولی باباش در اون حدم نداره 

در اصل باباش بود که بهش گفته بود مهریه بیشتر از ۱۴ تا سکه قبول نکن

باباش اصلا ادم درستی نبود به نظرم . پدر و مادر خودش از هم طلاق گرفته بودن و زن دوم گرفته بود 

خب عزیزم شما هم قبول کن اشتباه کردی،،اشتباهت این بوده ک احساسی عمل کردی،،،از اول میدونستی شغل نداره ...

نه گفتم که عقد نکردم

ولی امروز قرار بود برای ازمایش بریم که صبح مامانم زنگ زد و کنسل کرد

نمیدونم دلش به چی گرم بود ولی باباش در اون حدم نداره  در اصل باباش بود که بهش گفته بود مهریه ...

پس کیس مناسبی نبوده خیلی ک حالا بخوای دلت بسوزه از دستش دادی،،،جوهر مرد کارشه،،،دوست داشتن و حرف عاشقانه زدنو ک همه بلدن به خودت فرصت بده کم کم فراموشش میکنی یکی بهتر از اون میاد تو زندگیت

نه گفتم که عقد نکردم ولی امروز قرار بود برای ازمایش بریم که صبح مامانم زنگ زد و کنسل کرد

اهان ببخشید من فکر کردم گفتی عقدم کردی،،،خب خداروشکر ،،،حالا اگه خیلی دوستت داره و مرد زندگیه باید بره دنبال ی شغل مناسب،،،ببین ن برای شما اصلا،،کلا واسه شخصیت خودش باید اینکارو کنه مگه میشه الاف چرخید و بخوری و بخوابی 

اهان ببخشید من فکر کردم گفتی عقدم کردی،،،خب خداروشکر ،،،حالا اگه خیلی دوستت داره و مرد زندگیه باید ب ...

رابطه رو بهم زدیم 

بعد از اینکه اون حرفارو بهم زد گف دیگه نه تو به من پیام بده نه من به تو پیام میدم و همه چی تمومه

منم دیگه چیزی نگفتم...

شاید کار خوب پیدا نمیکرد از ناچاری اینجوری میگفت 

خب درسته هنوز کار خوب پیدا نکرده بود ولی وقتی اومده خواستگاری دیگ نباید بگه شاید نتونستم کار کنم و انقدم به مهریه گیر نمیدادن که ۱۴ تا باشه

خب درسته هنوز کار خوب پیدا نکرده بود ولی وقتی اومده خواستگاری دیگ نباید بگه شاید نتونستم کار کنم و ا ...

چی بگم

عزیزم خب اگه کلی وعده وعید پوچ میداد خوب بود؟

کار پیدا کردن راحت نیس ولی بلاخره پیدا میشه

مهریه ۱۴سکه هم الان پول کمی نیس والا موقعش برسه همین ۱۴ سکه رو هم کسی نمیتونه بگیره مهریه رو بذاری اجرا الان هر ۱۸ماه فقط  یه سکه میبرن