2410
2640
عنوان

عروس هلندی

1307 بازدید | 76 پست

دوستان عروس هلندیم صداش گرفته😓

وقتی جیغ می‌کشه صداش درست مثل آدمی میشه که گلوش گرفته 

به نظرتون مشکل از کجاست ؟ 🥺

دیروز یکم ( فقط یه ذره ) بیسکویت مادر خورد ( قبل این که پدرش کنم یکم ناخونک زد 😂)

اون باعث گرفتگی شده یعنی ؟؟ 

به احتمال زیاد اره

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603

نه بیسکوییت مادر علتش نیست من میدم به عروسم کاریش نمیشه اب خیلی سرد نخورده یا سرما نخورده چون الان ممکنه زیر کولر و اینا گرم و سرد بشن اب ولرم بهش بده و جای سرد هم نباشه و اینکه کارآیی که باعث میشه جیغ بزنه رو انجام نده یه مدت هواش داشته باش اوکی میشه ❤

2456
نه بیسکوییت مادر علتش نیست من میدم به عروسم کاریش نمیشه اب خیلی سرد نخورده یا سرما نخورده چون الان م ...

اصلا آب بهش نمیدم 😅

فقط با سرنگ سرلاک میخوره 

جاش هم نه سرده نه گرم 

نمی‌دونم سرما خورده یا نه ولی خیلی عطسه می‌کنه 

مال من تا پنکه یا کولر روشن میشه هر جا باشه تا ببینه دقیقا میاد جلو باد اسیرم باهاش 

اصن خوب نیست چون منطقه اصلی زندگیشون گرمسیره ولی هر پرنده ای مثل انسان ها عادت های خاصی داره اگه تا الان این موضوع مشکلی براش نداشته عیب نداره ولی الان تابستونه باید حواسمون باشه گرم و سرد نشن وگرنه مریض میشن یا صداشون میگیره یا رنگ مدفوعشون تغییر میکنه یا عطسه میزنن♥️🥺

2604