لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌
ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!! من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه
نه بیسکوییت مادر علتش نیست من میدم به عروسم کاریش نمیشه اب خیلی سرد نخورده یا سرما نخورده چون الان ممکنه زیر کولر و اینا گرم و سرد بشن اب ولرم بهش بده و جای سرد هم نباشه و اینکه کارآیی که باعث میشه جیغ بزنه رو انجام نده یه مدت هواش داشته باش اوکی میشه ❤
مال من تا پنکه یا کولر روشن میشه هر جا باشه تا ببینه دقیقا میاد جلو باد اسیرم باهاش
اصن خوب نیست چون منطقه اصلی زندگیشون گرمسیره ولی هر پرنده ای مثل انسان ها عادت های خاصی داره اگه تا الان این موضوع مشکلی براش نداشته عیب نداره ولی الان تابستونه باید حواسمون باشه گرم و سرد نشن وگرنه مریض میشن یا صداشون میگیره یا رنگ مدفوعشون تغییر میکنه یا عطسه میزنن♥️🥺