2777
2789
عنوان

ی خبر خوب خدا کنه هر کی نیاز داره ببینه و بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 69 پست
سلام خوش اومدین دوستای خوبم در کتاب اصول کافی روایت شده ک شخصی میره خدمت امام صادق (ع) و به ایشون می ...

حتما انجام میدم عزیز مرسی 

من ریخته ام در رگ تو شیره جان هی چرخ برن در من و دل را بتکان 🤰این هم نفسی، چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدات گلم ممنونم

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
بله میتونی تو گلدون ویا باغچه بریزی ببین در رابطه با کم شدن اب فقط نباید بزاری ابش تموم شه  اب ...

بعد تا كي بايد هي از آبش بخوريم ؟ همون يه بار ك تموم شد كافي نيست گلم؟

گر نكوبي شيشه غم را به سنگ🌺 هفت رنگش ميشود هفتاد رنگ

بعد تا كي بايد هي از آبش بخوريم ؟ همون يه بار ك تموم شد كافي نيست گلم؟

ن ن نباید بزاری اب تموم شه باید تا نصفه ک شد پر کنی همون ی بارم ک خوندی کافیه تا هر زمان ک دوست داری حاجت گرفتی 

دوستان مراحلو خوب بخونید مخصوصا مواظب باشید اب تو چاه فاضلاب نره حتما تشتی بزارید وقت وضو و ابش رو تو باغچه حالی کتید چون توش قران خونده شده منبع هم کتاب کافی هست بزنید نت میاد بالا حاجت روا همگی 

اره عزیزم مشکلی نیست الان نیت تو ازدواجه ب امید خدا کارت درست میشه فقط هواست باشه اب رو زمین نریزی ق ...

همه خانواده باید استفاده کنن؟نمیش خودم تنها استفاده کنم چون حاجتم مربوط ب خودمه

بهتره ک بگیرن اما اگر قبول نمیکنن یا اهلش نیستن مشکلی نیس هر کی میگیره بگیره و اما بهمه بده بخورن تو ...

تاکی بایدادامه بدیم عزیزم

خدایا مُح 👑A۲تم. خانمای گل ممنون میشم واسه شادی روح دامادمون وارامش دلمون صلوات بفرستیین💔💔😭😔