2777
2789
عنوان

ی خبر خوب خدا کنه هر کی نیاز داره ببینه و بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 69 پست

یه کم خوب توضیح میدی عزیزم  من برا حاجت دیگه تو اب نادعلی خونوم حاجت گرفتم ،،،  من برا بچه دار شدن میخام

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اگه‌وضو میگیریم آب ازش کم میشه آب دوباره بریزیم داخلش اشکالی نداره ؟ حتما باید همه اعضای خانواده ای ...

عزیزم اب رو هر وقت کم شد باید هواست باشه ک دوباره اب بریزی نباید بزاری اب تموم شه اگ همه بگیرن بهتر اما برای خودتم جواب میده ان شاءالله خیر باشه برات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کم خوب توضیح میدی عزیزم  من برا حاجت دیگه تو اب نادعلی خونوم حاجت گرفتم ،،،  من برا بچه ...

عزیزم اونجور ک تو صفحه اول گفتم انجام میدی سندشم کتاب اصول کافی هست گوینده میگف حاجات سختی رو باهاش گرفتن انشاءالله حاجت رواشی 

عزیزم اب رو هر وقت کم شد باید هواست باشه ک دوباره اب بریزی نباید بزاری اب تموم شه اگ همه بگیرن بهتر ...

انشاءالله 🥺

فقط یه چیز دیگه..زیرش تشت بذارم و وضو بگیرم که آب نریزه بعد میتونم بریزم تو گلدون؟

و اینکه اگه‌خودم تنها بخوام اینکارو بکنم برا یه وضو خیلی آب مصرف نمیشه پس تیازی نیست دوباره آب بریزم توش.اره؟

✍ آمین شود هر آنچه میپنداری ... 💫
انشاءالله 🥺 فقط یه چیز دیگه..زیرش تشت بذارم و وضو بگیرم که آب نریزه بعد میتونم بریزم تو گلدون؟ و ...

بله میتونی تو گلدون ویا باغچه بریزی ببین در رابطه با کم شدن اب فقط نباید بزاری ابش تموم شه  اب ک نصف شد اب اضافه کن نیازم نیس دوباره سوره بخونی یکبار کافیه 

من پارچ استفاده نشده ندارم ولی دوتا کوزه مانند دارم که استفاده نشده ولی وقتی خریدم حسابی شستمشون ا ...

بله عزیزم میشه منظور اینکه تا حالا توش اب نخورده باشی ظرف حتما باید تمیز باشه حاجت روا ان شاءالله 

سلام خوش اومدین دوستای خوبم در کتاب اصول کافی روایت شده ک شخصی میره خدمت امام صادق (ع) و به ایشون می ...

وااای عزیز دلم خدا خیرت بده خودتم ازش نتیجه گرفتی 

برا ازدواج هم میشه خوند 

نمیدونم تو پارچ هامون اب ریختیم یا نه پارچ زیاد داریم

وااای عزیز دلم خدا خیرت بده خودتم ازش نتیجه گرفتی  برا ازدواج هم میشه خوند  نمیدونم تو پ ...

ی دونه نو بگیر اگ مطمئن نیستی چون نیاید استفاده شده باشه با دقت انجام بده هر جا توضیحی خواستی صدام بزن  راوی گفت ک حاجت های سخت و بزرگی با این روش گرفته شده دلتو با خدا صاف صاف کن باور کن اون عاشقته تو ب حالت اظطرار رسیدی منم حاجتی داشتم شب و روز صداش کردم گریه کردم ب امام موسی کاظم و امام جواد متوسل شدم خدا نجاتم داد من حدیث کسارو با معنی خوندم چهل شب بعد نماز شب اخر هر بار ک خوندم ب خدا گفتم خدایا پیامبر تو راستگو بود مگه نگفت هر کی این حدیث رو بخونه ب حاجت دلش میرسه و غمش میره من منتظر یاریتم خدا کمکت میکنه دختر نمازتم بخون