2777
2789
عنوان

ی خبر خوب خدا کنه هر کی نیاز داره ببینه و بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1944 بازدید | 69 پست
سلام خوش اومدین دوستای خوبم در کتاب اصول کافی روایت شده ک شخصی میره خدمت امام صادق (ع) و به ایشون می ...

مرسی 

پدرم وضو نمیگیره 

بقیه بگیرن جواب میده ؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی  پدرم وضو نمیگیره  بقیه بگیرن جواب میده ؟

اره عزیزم مشکلی نیست الان نیت تو ازدواجه ب امید خدا کارت درست میشه فقط هواست باشه اب رو زمین نریزی قران خونده شده بهش ی تشت بزار زیرش بریز پای گلدون 

اره عزیزم مشکلی نیست الان نیت تو ازدواجه ب امید خدا کارت درست میشه فقط هواست باشه اب رو زمین نریزی ق ...

منم دعات میکنم هر چند روسیاهم اما توکل میکنم خوشبخت شی و عاقبت بخیر 

خب سر گوزه رو پر اب کنیم دوباره ؟و دوباره سوره قدر به اون آب  تاز ریخته شده بخونیم ؟اصلن تا چه ...

ن یک بار ک بخونی کافیه فقط نباید بزاری اب کامل تموم شه تا وقتی حاجت بگیری دیگ راستی کوزه ام نداشتی پارچی ک تا حالا ازش استفاده نکردی ام میشه و ابشو دقت کن زمین نریزی ی تشتی بزار زیرش چون توش قران خونده شده ابو بریز تو باغچه 

ن یک بار ک بخونی کافیه فقط نباید بزاری اب کامل تموم شه تا وقتی حاجت بگیری دیگ راستی کوزه ام نداشتی پ ...

درسته ..ممنونم ..برای ازدواج هم برای کسی جواب داده ؟

خدایا شکرت🙏