2777
2789
عنوان

خاطرات خنده دار بچگی

2082 بازدید | 4 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون توپ توپ باشه اومدم ک خاطره های خنده دار بچگیمو بگم و خاطرات بچگی خنده دار شما رو بشنوم البته اگه ی سری ادم نیان نی نی یازو بگن بیاد 

دوستان راحت باشید 

از اونجایی ک من بچه ته تغاری خانواده بودم کلا پررو کرده بودن منو ی بار ما رفتیم خونه مادربزرگم با خانواده اونوقتدمادربزرگم گفت ناهار چی خوردید بابام قبلش تو راه گفت هر چی پرسید جواب ندید خودم و مامانم جواب میدیم منم همه رو جواب دادم دقیق مو به مو اونوقت تو راه برگشت کلی نشگول گرفتن منو 😁 مامانمم در ماشینو ک باز کرد پرت کردم ببرون 😂 گفت حقته  خلاصه بازم آدم نشدم

خواهر برادرم ازم بزرگترن منم اونا در روز کلی کار اشتباه انجام میدادن ک مامانم ب بابام نمیگفت منم تا بابام میومد جلو بابام میگفتم آجی بگم تو چیکار کردی اونم رنگش زرد میشد داداشم سکته رو میرد وای اصن ی وضعی 

ی بارم بچه ک بودم به مادرم خونه خالم گفتم روسریتو بپوش این محمد هیزسا با لحجه اصفهانی هنوزم همه میگن 😂😂😂 

ی بارم با مامانم رفتم مغازه کلا ۱۰ تومن داشت تو خونه گفت بچه رفتیم مغازه فقط ی چی بردار منم رفتم مغازه هر چی دلم خاست برداشتم مامانمم جلو شوهر عمم چیزی نگفتم اومدیدم خونه تک تک خوراکی هارو کوبوند تو سرم 😂😂  

شما هم تعریف کنید تا بخندیم 😂😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا همین یکی دوسال پیش میخواستم وضو بگیرم واسه اینکه قاطی نکنم با خودم شعر وضو رو میخوندم:میشویم صورتم را دست راست و چپم را مسح میکنم سرم را دست راست و چپم را😂🤦‍♀️ی بار خواهرم دید گفت داری ذکر میگی؟!گفتم ن دارم شعر میخونم قاطی نکنم😂😂

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖