2777
2789

..

تاپیکای بعد از خیانت:

نمیتونم فراموش کنم

یه خنجر توقلبمه

من منتظرم هنوز نیومده

بچه ها رو نمیتونم رها کنم

ازخودم متنفرم که موندم

از همه متنفرم

از همه چی متنفرم

متنفرم

متنفرم

متنفرم

و بازم

بله  ..... من از زندگی متنفرم به خاطر یه انتخاب اشتباه برای تمام عمر

İlove pain..برای بار دوم فکر کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیشکی  نمیتونه  هیشکیو  درک کنه

من نوعی  ک میام ب شما میگم خیانت دیدم شما بسادگی میگی طلاق  درحالی ک شرایط من رو نمیدونی

سرچشمه تمام این تاپیک ها همینه.  قرار نیس حتما طرف رو درک کنیم   همین ک همدردی کنیم کافیه

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...
هیشکی  نمیتونه  هیشکیو  درک کنه من نوعی  ک میام ب شما میگم خیانت دیدم شما بسادگ ...

واقعیتش اینه که نمیدونم 

ولی عصبانی میشم..عمیقا دردناکه برام که یه زنی این موقع شب باید به این موضوعات فکرکنه

یه مدل خودکشی تدریجی داریم 

اینجوریه که فرد مورد نظر به جای اینکه از رابطه ی داغون بیاد بیرون تصمیم میگیره به مرور (نه یکباره) خودشو از بین ببره.این وسطا هم بهونه گیری میکنه که شرمنده ی خودش نباشه که خودشو کشته

یه مدل خودکشی تدریجی داریم  اینجوریه که فرد مورد نظر به جای اینکه از رابطه ی داغون بیاد بیرون ...

بسی غم انگیزه..همش تصور میکنم یه روز که دارن تو شهر خرید میکنن کیسه هارو بزارن زمین و خودشونو به ایستگاه برسونن

بعد که به شهر بعدی رسیدن،دوباره یه بلیط دیگه

و همینطور انقدر از اون شهری که  اون زندگی رو داشتن دور شن که بالاخره یه شهر جدیدو بشناسن که ازش پیش زمینه نداشته باشن

به شخصه از کمد لباسم و حوله ی حمومم نمیتونم دل بکنم.چه برسه به بچه و هر چیزی که بهش تعلق خاطر دارم

😂😂البته من خیانت ندیدم تاحالا ولی دلیل برای شهر به شهر رفتن زیاد دارم

و شهامت کم

به شخصه از کمد لباسم و حوله ی حمومم نمیتونم دل بکنم.چه برسه به بچه و هر چیزی که بهش تعلق خاطر دارم ...

😂زنده باد

(منو نمی گی ،من بودم که محض خاطر دستگاه قهوه ساز اون زندگی رو ول نمی کردم 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️)