2737
2734
عنوان

طرزتهیه کیک ۱تخم مرغی بدون شیروماست وانیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1667 بازدید | 46 پست

فکر کنم بار اولته میخوای کیک درست کنی، بهتره چند تا نکته بهت بگم که همیشه برای کیک باید رعایت کنی

۱.همه موادت هم دمای محیط باشن‌. پس تخم مرغا رو حداقل نیم ساعت زودتر بزار بیرون از یخچال تا هم دمای محیط شن. آب هم از آب ولرم ،نه سرد نه داغ

۲.مقدار آرد همیشه منظور آرد الک شده س. پس شما اینجا اول مقداری آرد رو الک کن بعد با قاشق غذاخوری قاشق قاشق بریز تو لیوان یا پیمانه تا پر شه(اینکه لیوان یا پیمانه رو فرو کنی تو آردا و پرش کنی غلطه). بعد این ۱ لیوان آرد رو بریز در ظرفی و بکینگ پودر و دارچین(یاهل) بهش اضافه کن و خوب خوب مخلوط شون کن

۳.هنگام مخلوط کردن مواد همیشه در یه جهت هم بزن

۴. زمان مخلوط کردن تخم مرغ و شکر خیلی زیاد باید هم بزنی تا قشنگ کرم رنگو کشدار بشه اگه همزنت دستی هست بعد از اینکه احساس کردی دستت داره درد میگیره، ولش کن و به دستت استراحت بده و بازم هم بزن.‌. تا به اون مرحله کرم و کشدار برسه

۵.میزان هم زدن بعد ریختن آب و روغن فقط در حد مخلوط شدنه، بیشتر لازم نیست

۶. بعد از ریختن مخلوط آرد، خیلی کم و آروم باید هم بزنی. فقط تا حدی که گلوله های آرد باز شن‌. اگه زیادی هم بزنی کیکت پف نمیکنه

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز