بچه ها خواهرم این ماه دیر تر از موعد پری شد خیلی هم کم بود در حد یه لکه حالا پاک شده بی بی زده مثبته امکان داره باردار باشه ؟ دیشب کلومیفن خورده یکی مثبت کاذب داره ؟
مبارک باشه انشالله تو این روز فرخنده 🥰🤩🤩🤩 بگو برا منم دعا کنه 😓😓
حتما عزیزم مامانم خواب دیده بود خواهرم داره نماز استغاثه به امام زمان ميخونه خواهرمم این ماه خوند گفت اما کلا یه بار اقدام داشتیم خیلی دو دل بود گفت با یه بارم که نمیشه یعنی فقط معجزه ی امام زمان بود بخونید شما هم
بی بی چک که مثبت مثبت هست زیادی مثبته 😁اون لکه هم ممکنه اگه لانه گزینی باشه پاشه بره ازمایش بده
مبارکه انشالله به سلامتی بغلش بگیره 😍😍😍😍😍
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
حتما عزیزم مامانم خواب دیده بود خواهرم داره نماز استغاثه به امام زمان ميخونه خواهرمم این ماه خوند گف ...
چرا با یه بار نمیشه عزیزم ؟من خواهر شوهرم قسم میخوره فقط با یه بار پسرش رو باردار شد اونم از سر بی احتیاطی و بچه نمیخواست اگه درست زمان تخمگذاری باشه با همون یه بار مثبت میشه 😁
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍