2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط جان هرکی دوست داری تهش مشخص نشه که دروغه.... والا دیگه قلبی واسمون نمونده تو این سایت

به جون ۲تا بچه هام دروغ نیس

آراز مبتلا به بیماری اس ام ای می باشد، لطفا فالو کنید و کمکم کنید.... سرنوشت ۶ماهه اش تو پیجش نوشته شده ARAZ_HELP_SMA1@لطفا فالو کنید و به این نوزاد با فالو کردن کمک کنید 
لطفا برای خونه دار شدن پدرم دعا کنید ❤️ خیلی سخته تو این سن مستاجری 😔

و. خونه دار شدن منه آواره ی مستاجر..... 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بزار ؛ بیناریش چیه در ضمن اگه اطلاعی دارید بگید مادر و پدرش فامیل بودن خیلی مهمه واسم 

اره فامیل بودن

آراز مبتلا به بیماری اس ام ای می باشد، لطفا فالو کنید و کمکم کنید.... سرنوشت ۶ماهه اش تو پیجش نوشته شده ARAZ_HELP_SMA1@لطفا فالو کنید و به این نوزاد با فالو کردن کمک کنید 
فقط جان هرکی دوست داری تهش مشخص نشه که دروغه.... والا دیگه قلبی واسمون نمونده تو این سایت

دقیقا

من نمیدونم چرا واسه هرچی دروغه اسم بچه های بیچاره را میارن تو این سایت 

*اصلا کاری به این بنده خدا ندارما؛ کلی میگم*

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

مامانم فقط روزی یبار میتونه به دیدنم بیاد و منم عین همه بچه ها دلم براش کلی تنگ میشه،،،

تو کشور ما درمانی برای من وجود نداره😔 اما پدر و مادرم بهم میگن قوی باشم و صبور تا با کمک شما مردم عزیز بتونن برام دارو زلژنسما که خیلی خیلی گرونه رو تهیه کنن...

لطفا منو فالو کنید و از حال و روز من باخبر بشین

هر کمک کوچیکی ممکنه جون منو نجات بده لطفا ازم دریغ نکنید مامانی های مهربون.

امیدوارم با کمک همتون روزی بتونم تو آغوش مامان مهربونم نفس بکشم،،

مامانم خیلی امیدواره و داره تلاش میکنه

ناامیدش نکنید لطفا

سلام اسم من آراز هست، شش ماهمه و پسری باهوش واروم هستم.... من ۲۸ ابان ۱۳۹۸ به دنیا اومدم ، همه از ب ...

یکسال و هفت ماهش مگه نیست چرا نوشتی شش ماهه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞