2777
2789
عنوان

با شوهری ک.... چ باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1079 بازدید | 59 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ماشین رو عوض میکردم به نامت که هست رفاه خودت و بچه هاتم بیشتر میشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

وقتی شوهرت با این درآمد باز ماشین میخره میزنه به اسمت یعنی باهات صادقه. شما اگه میخوای به حرف خانمایی که گفتن برو طلا بخر بری طلا بخری خب چه کاریه ماشین بخر هم استفاده کنید هم سرمایه گذاریه اگه هم بذاری بانک که دو سال دیگه پولت هیچ ارزشی نداره 

شوهرت بنده خدا اینهمه باهات رو راسته اصلا کار درستی نیست که ازش مخفی کنی 

یه لحظه خودتو بزار جاش اگه اون ازت پول مخفی میکرد خوشحال میشدی ؟؟؟ 

این مدل پس انداز یواشکی مال مردایی هستش که پول به زنشون نمیدن نه شوهر شما که کل زندگیش به نام شماست

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بهترین کار اینه که با نصفش طلا بخری با نصفش هم ماشینو عوض کنی چرا کاری میکنی اعتماد تو زندگی مشترک از بین بره؟ وقتی همسرت اینقدر باهات روراسته و همه چی رو به نامت میکنه

دلم برای شبای خونه روستایی مادربزرگم تنگ شده شبایی که رو لحاف و تشک یخ غلت میزدیم   شبایی که با صدای قور قور قورباغه ها جیر جیر جیرکا خوابمون می‌برد آخ که چه آرامشیییییی  

سواری تونو بهتر کنید حالشو ببرین.تو بانک بزاری پولت بیخیر میشه.ارزشش کم میشه .مالیات و...کم میکنن ی چیز کم گیرت میاد برکتم نداره گناهم داره.کلا از سایه این بانکها نباید رد بشی 

این ک یعنی چه الان؟

فکر کنم واضح توضیح دادم

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
طلا یا ماشین میخریدم واسه خودم  چ مغازه ای دارین ک ماهی کلا ۴ درمیاره؟!

سوپرمارک توی شهرستان زندگی میکنیم

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤
پولم رو توی بانک میذاشتم ماشینتون چیه؟ مشکلی داره خیلی نیاز هست که عوصش کنید؟ 

ماشینمون اردی هستش