_golmangoli_ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 975 عنوان می دونید چه خبره ؟؟؟!!! 214 بازدید | 5 پست چله داریم دوستان چه چله ای 💕💕💕https://chat.whatsapp.com/BLgsV4h2FQQ9a7e19p369A *- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ. 1400/03/18 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_golmangoli_ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 975 چه چله ای؟ چله سوره حشر داریم عزیزان . حاجت روا بشید . شروع در بهارحاجت ها ۲۲ خرداد *- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.
آنشرلی۱۲۳۴۵ عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 21856 چله سوره حشر داریم عزیزان . حاجت روا بشید . شروع در بهارحاجت ها ۲۲ خرداد اخی چه حیف شد من از ۵روزه خودم شروع کردم دارم میخونم تنهایی چله رو حیف شد
بهاربانو18 عضویت: 1400/03/08 تعداد پست: 189 سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنید ؟ممکنه برام سرکتاب بگیرید ؟؟؟لطفا خواهش نیکنم ازتون جواب بدید
_golmangoli_ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/25 تعداد پست: 975 سلام میشه درخواست دوستیمو قبول کنید ؟ممکنه برام سرکتاب بگیرید ؟؟؟لطفا خواهش نیکنم ازتون جواب بدید&nb ... سلام . سایت سرکتاب با ابجد کبیر . اسم خودتون و مادرتون رو وارد کنید . *- اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ .*- اَللّهُمَّ الرْزُقْنی شَفاعَةَ الْحُسَیْنِ یَوْمَ الْوُرُودِ وَ ثَبِّتْ لی قَدَمَ صِدْقٍ عِنْدَکَ مَعَ الْحُسَیْنِ وَ اَصْحابِ الْحُسَیْنِ الَّذینَ بَذَلُوا مُهَجَهُمْ دُونَ الْحُسَیْنِ عَلَیْهِ السَّلامُ.