2777
2789
عنوان

می خوام ی کاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 87 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی نشون شم چی میشه مگه؟ درسمم ادامه میدم جالب اینجاست خانواده پدریم کلا دختر زود شوهر میدن شانس مای ...

این نظر منه البته . بعد نشون همه فکر و ذکرت میشه اون . به درس نمیرسی . اینو دیدم با چشمام . البته بازم بستگی به خودت داره اگه درس دوست نداری . ما یکی از فامیلامون همسن منه از اول میگف من درس دوست ندارم تابستون ۹۹ عقدش بود .ولی اگه درست خوبه و میخونی و هدف داری حیفه بنظرم . و دیگر اینکه واقعا عاشقشی ؟ یا از این احساسای زود گذره؟ اگه عشق واقعی باشه که فک کنن الانم فکر و ذکرته و نتونی رو درست تمرکز کنی 

خسته از نرسیدن ها 
این نظر منه البته . بعد نشون همه فکر و ذکرت میشه اون . به درس نمیرسی . اینو دیدم با چشمام . البته با ...

نه بابا عاشق کسی نیستم . بودم ولی داره فراموش میشه شکر خدا

الان فقط ی شوهر میخوام  

خیلی دارو سازی دوست دارم ولی خدایی الانشم درسی نمیخونم یعنی کنکوری نمیخونم

نه بابا عاشق کسی نیستم . بودم ولی داره فراموش میشه شکر خدا  الان فقط ی شوهر میخوام   &nbs ...

چندمی؟ اینا فکرای متفرقس تو ذهن منم میادا ولی بیرونش میکنم . منم نمیخونم ولی میخوام شروع کنم . من یازدهمم میرم دوازدهم 

خسته از نرسیدن ها 
خب همین دیگه این سالای آخر آدم خسته میشه از درس، ولی بعدا میگی کاش آنرژیمو جمع میکردم و ادامه میدادم ...

رشتم تجربیه درسم خیلی خوب بود ولی اینو بگم خانوادگی چه پدری چه مادری اهل وقت گذاشتن برا درس نیستیم تقریبا همون چیزی که سر کلاس یادمیگیریم همونه یا مثلا شب امتحانی  

ولی با این کرونا اوضام داغون شد همون یکمی هم که میخوندم به باد رفت و به فکر ازدواج افتادم

خیلییی دوس دارم نشون شم درسمم ادامه بدم