2777
2789
عنوان

می خوام ی کاری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 87 پست

من ۱۸ سالمه . مامانم اینا میگن اگه یکی اوند که خوب بود باید شوهر داد دخترو . ینی کلا نظر مامان بابام همینه . ولی اونطوری نیستن که اجبار کنن اینو میدونم . ولی من خودم میخوام درس بخونم . چیه شوهر اخه . ادم باید درس بخونه یه کاره ای بشه مستقل دستش تو جیب خودش . بعدم میخوام بعد از کنکور تا میتونم از مجردیم استفاده کنم و حالشوووو ببرم و همه وقتم برا خودم باشه .ن ی نفر بیاد همه وقت و فکر و هنه چیمو بگیره 

خسته از نرسیدن ها 
نه

خاستگار داری؟به کی میخوای شوهر کنی خو دیپلمتم نگرفتی سگم نمیاد بگیرت خانوادت میگن درس بخون واسه اینکه اگه درس خونده باشی یه درسخونده مثل خودت و یه آدم خوب میاد خاستگاریت نه یه حمال آس و پاس الان دیگه بی سوادا هم دنبال زن تحصیل کرده و شاغل میگردن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سال بعد که رفتی دانشگاه مستقل شدی خودت خرجه خودتو دراوردی منته کسی روت نبود میری دستشم میبوسی دخ ...

حد اقل تکلیفم معلوم باشه اجازه بدن نشون شم

ترک تحصیل که نمیکنم  

منکه تا الان اصلا پشیمون نیستم  اونی که پشیمون میشه مطمئن باشین بدون عشق ازدواج کرده  کس ...

ان شاءالله ک خوشبخت باشین عزیزم

من سنتی ازدواج کردم و بدون عشق بود ینی دوستی و عشق و عاشقی در کار نبود ولی پشیمون نیستم خیلیم خوبه زندگیم خداروشکر

بنظرم هم سنتی و هم دوستی طرف باید عقلشو ب کار بندازه و خوب معاشرت و تحقیق کنه و...تا زندگیه خوبی داشته باش

دلیلی نداره چون با عشق ازدواج کردن خوشبخت شن و یا بالعکس همه چی بستگی ب دو طرف داره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
من ۱۸ سالمه . مامانم اینا میگن اگه یکی اوند که خوب بود باید شوهر داد دخترو . ینی کلا نظر مامان بابام ...

ی نشون شم چی میشه مگه؟

درسمم ادامه میدم

جالب اینجاست خانواده پدریم کلا دختر زود شوهر میدن شانس مایه

خاستگار داری؟به کی میخوای شوهر کنی خو دیپلمتم نگرفتی سگم نمیاد بگیرت خانوادت میگن درس بخون واسه اینک ...

مرسی واقعا{ سگم نمیاد بگیرتت}    

خواستگار دارم بله

البته بابام اینا که نم پس نمیدن از اطرافیان میشنوم

حد اقل تکلیفم معلوم باشه اجازه بدن نشون شم ترک تحصیل که نمیکنم    

گلم الان حرفشو میزنی فقط. من هرکی اطرافم بوده وارده رابطه ی نشون و عقد شده دیگه نرفته سره درس. البته استثانهم هست ولی خیلییی کمه. اصلا شما چرا عجله داری؟واقعا جدی میگم اینو. چیزی از دست نمیدی دوسال زودتر متاهل شی. بعدم واقعا الان من یه چیزی میگم تو چیزی میشنوی. بری دانشگاه کلا فکرت نسبت ب همه چی عوض میشه. تازه شاید اونجا با یکی مزدوج شدی. ولی وقتی ی بار ازدواج میکنی، حتی اگه خدای ناکرده بد از اب دربیاد، و جدا شی مهر طلاق روت می خوره خیلی اذیت میشی. کلا منظورم این نیس ک بده، یعنی میگم عجولانه برای تصمیم به این مهمی عمل نکن. من خوده دوستم هیجده سالگی عقد کرد اومد دانشگاه بیست سالگی به تفاهم نرسید جدا شد

نمیدونم چه حکمتیه آدم به هفده هجده که می رسه از درس زده میشه، ولی اشتباس خیلی اشتباس که بی خیال درس شد اگه استعداد داری

الان من هر چی بگم تو گوش نمیدی میدونم 

ولی چن سال دیگه میگی کاااااش برگردم عقب درس بخونم برم سرکار

مخالف ازدواج نیستم، ولی درس وکار یه چیز دیگه اس

مخصوصا بعدها که دوستات رو ببینی که موفق شدن خیلی پشیمون میشی