2777
2789

نمیدونم

اما برای من قبل عقد شاغل بودم اما بعد عقد شاغل نبودم و تحصیلاتم ارشد بود ۲۰۰ هزار تومن سال ۹۳ تعیین کردن

در حالی که حقوق مستمری پدرم ۳ میلیون بود اونموقع 

اونجا بود که فهمیدم ای کاش بعد عقد شغلم رو کنار نمیگذاشتم در تعیین نفقه موثر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب طلبگی نباید شغل باشه که‌،

خب طلبگی شغل نباشه از اون ور طلبه باید خوب درسشو بخونه تا بیسواد نباشه ازین وقتی درس میخونه وقت سر کار رفتن رو نداره پس توی شکمش چی بریزه سیر بشه

به نظرم باید تعداد طلبه ها رو کم میکردن در عوض حقوق خوب بهشون میدادن از اون ور هم طلبه باید حسابی اهل تحقیق و علم آموزی میبود دیگه به فکر خرج شکم نبود

این طور درسته تعداد کم بود ولی طلبه خیلی قوی میشد و با سواد بود دیگه وضع دینی مردم این نبود

دوستانی که براشون سواله 

بله با تحصیلات خانم و اینکه شاغل باشه یا خانه دار 

نفقه فرق داره

متاسفانه نفقه خانم شاغل بیشتر از خانم خانه دار هست

یادمه قدیما میگفتن خانم شاغل از خونه و زندگی زده خوب نتونسته به همسرش خدمت کنه کمتر تعلق میگرفت 

اما حالا برعکس شده 

هم شاغل هست از خونه موندن راحت شده هم نفقه اش بیشتره 

خب طلبگی شغل نباشه از اون ور طلبه باید خوب درسشو بخونه تا بیسواد نباشه ازین وقتی درس میخونه وقت سر ک ...

به نظرم شغل دوم داشته باشن حالا زیادم باسواد نباشن به جاایی بر نمیخوره مثلا پزشک که نیستن جون مردم به خطر بیافته ،همین اعمال واجب و حلال و حرام بلد باشن بسه،منتهی خودشون هم قاطی سیاست میشن هم طب اسلامی رواج میدن و .ــ

🌱اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای داشتند، همه گیاه خوار می شدند.🌿
خب طلبگی شغل نباشه از اون ور طلبه باید خوب درسشو بخونه تا بیسواد نباشه ازین وقتی درس میخونه وقت سر ک ...

همون چیزی رو بریزه تو شکمش که بقیه دانشجو ها می ریزن.

مگه التماسشون کردیم درس فقه بخونن که باید شکمشونو سیر کنیم

مثلا بقیه مردم درس نمی خونن؟ دکتر نباید با سواد باشه؟ مهندس چی؟ وکلا ؟

دغدغه ی فکری و مالی داشتن فقط واسه ما خوبه ماسه اونا عخه ؟ که هیچ فایده ای هم برای جامعه ندارن؟

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 
به نظرم شغل دوم داشته باشن حالا زیادم باسواد نباشن به جاایی بر نمیخوره مثلا پزشک که نیستن جون مردم ب ...

به خدا روشون خیلی زیاده 

تمام ائمه ما کار می کردن کشاورزی می کردن حتی به کارهایی مثل تجارت مشغول بودن درس دین هم به مردم می دادن و همیشه الگوی دِلی بودن

نه یک عده متوقع که هیچی بارشون نیست و هیچ فایده ای برای جامعه ندارن تازه ادعاشون هم زیاده 

خدا جونم وِلم نَکن حتی اگه وِلِت کَردَم :) 
همون چیزی رو بریزه تو شکمش که بقیه دانشجو ها می ریزن. مگه التماسشون کردیم درس فقه بخونن که باید شکم ...

همین دیگه از بس بندگان خدا خوب درس نخوندن الان این حرفا دراومد

اصلا چرا بعضیا باید طلبگی بخونند؟ همونطور که بعضیا باید پزشکی بخونن  و خیلیا یه سری شغل ها رو داشته باشن همه نمیتونند که همه فن حریف بشن

حرف زیاده حوصلم نمیگیره بحث رو باز کنم 

در کل هرکسی باید در هر رشته تحصیلی درسشو خوب بخونه هرجایی که متخصصصین اون فن کم کاری کردن مردم جامعه در اون زمینه لغزش داشتن و خیلی چیزای دیگه

من حرفتو رد نمیکنم خیلی وقتا همه یه حرفو میزنند ولی با انشای متفاوت

دوستانی که براشون سواله  بله با تحصیلات خانم و اینکه شاغل باشه یا خانه دار  نفقه فرق دار ...

من عقدم همسرم منو بلاتکلیف داره میخام نفقه گذشته و آینده رو بگیرم امکانش هست؟! 

من عقدم همسرم منو بلاتکلیف داره میخام نفقه گذشته و آینده رو بگیرم امکانش هست؟!  

ابنده رو که نمیتونی بگیری نیومده ...برا گذشته هم باید اقدام حقوقی کنی ..

شاید بخاطر مسیری که توش هستید دچار مشکل شدید جادو و طلسم و..

امیدوارم شرایطتون  بهتر شه

همین دیگه از بس بندگان خدا خوب درس نخوندن الان این حرفا دراومد اصلا چرا بعضیا باید طلبگی بخونند؟ هم ...

ببخشین اگه طلبه ها نباشن چی میشه؟شما با یه پزشک مقایسه نکن اگه نباشن چی میشه اینو برا من روشن کن ممنون

🌱اگر کشتارگاه ها دیوارهای شیشه ای داشتند، همه گیاه خوار می شدند.🌿