2777
2789
عنوان

درزمان شیردهی دوباره باردار شدم

2582 بازدید | 29 پست

سلام من پسرم ده ماهشه دوباره حامله شدم نمیدونم چه جوری بچمو از شیر بگیرم .شیر خشک چی بدم 

یه راهنمایی میکنین 😔

برای بچم دلم میسوزه 

خدایا شکرت که پسرمو صحیح و سالم بهم دادی  ممنون خداجون الحمدالله رب العالمین 

دلت نسوزه بچت خوشبخت ترین بچه دنیاست که یه هم بازی خوب داره 

فقط حواست باشه حسابی باهم دوست بشن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه پشت سر هم نعمته چندسال دیگه خداروشکر میکنی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
خودت خواستی؟ پیشگیری نمیکردی

من حاملگی سختی دارم اصلا فکرشو نمیکردم با یه لوله دوباره نا خواسته باردار بشم جلوگیری طبیعی داشتم 

ای وااای چرا پس جلوگیری نکردی .هم به خودت ظلم میشه هم به بچه 

😔

چرا برا بچت؟ اتفاقا بزرگ بشن خیلی باهم بهشون خوش میگذره. فقط خودت یکمی اذیت میشی

خداکنه اما دلواپس بچمم اخه به شیر وابسته هست 

خدارو شکر منم اولش مثل تو فکر میکردم چون  پسرم شش ماه و نمیشه دو ماهه باردارم...اولا تا بیست هفته میتونی شیر بدی که انشالله یکسالو رد کرده دوم اینکه شیر خشک میدی کاری که شده عزیزم خیلیا هستن از همون اول شیر خشک میدن 

ی سوال وقتی باردار میشی شیرت خشک میشه؟یا اینکه نمیشه شیر داد و خودت باید قطعش کنی؟

دکترم گفت تا ۱۶ هفته میتونی بدی اما مامانم میگه شیرت بچه رو لاغر میکنی کلی دعوام کرد 😔😔