2777
2789
عنوان

خوراکی های چربی سوز

942 بازدید | 9 پست

سلام خانوم های گل    

بیایین کمک کنید من لاغر بشم خخخخ 

کسی میدونه چ خوراکی های ب چربی سوزی کمک میکنه  ورزش هم میکنم 

قدم 160 

وزن 70 

سن 25 

شماهم بیایین از خودتون بگین 

یه چیزی میگم اویزه گوشت کن زمین خدا بدجوری گرده 

همه خوراکی ها عزیزم کالری دارن

چربی سوزی معنی نداره

بعضی ها باعث گرمای بدن و عرق کردن میشن مثل فلفل و این چیزا تازه برای بعضی ادمها جواب نمیده

باید کالریت رو مدیریت کنی

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه خوراکی ها عزیزم کالری دارن چربی سوزی معنی نداره بعضی ها باعث گرمای بدن و عرق کردن میشن مثل فلف ...

از همه چیز کم میخورم    رازیانه  تخم کتان زیره  اینا تاثیر داره؟  

برا کم کردنم دنبال خوراکی میگردی؟ روزی یک ساعت ونیم برو پیاده روی

خخخخخ خندم گرفت   روزی یک ربع حلقه میزنم 40 دقه ورزش  پیاده روزی بین 30 تا 50 دقه میرم البته توی خونه چون هوایی شهرمون ب شدت گرمه و با بچه نمیشه رفت 

خخخخخ خندم گرفت   روزی یک ربع حلقه میزنم 40 دقه ورزش  پیاده روزی بین 30 تا 50 دقه میر ...

کالری شماری برو جلو

کم خوردن یه بحث درست خوردن یه بحث

با برنامه کرفس ببین بخوای وزن کم کنی چقدر باید بخوری برحسب سن و قد و اینا. 

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید
کالری شماری برو جلو کم خوردن یه بحث درست خوردن یه بحث با برنامه کرفس ببین بخوای وزن کم کنی چقدر با ...

برنامشو دانلود کردم ممنون عزیزم  شما استفاده کردی؟ واقعا تاثیر داره؟ 

برنامشو دانلود کردم ممنون عزیزم  شما استفاده کردی؟ واقعا تاثیر داره؟

اره عزیزم من 3 سال پیش با کالری شماری 10 کیلو کم کردم

برای لاغری باید از یه رژیم غذایی سالم  و ورزش استفاده کنی و در کنارش میتونی از خوراکی های چربی سوز استفاده کنی که راحت تر جواب بگیری.

دارچین، سیر، فلفل سیاه، زنجبیل، زردچوبه، سیاهدانه، هل و زیره همگی چربی سوز هستند.