خانمایی که وارد هستین در مهمان داری. من فردا شب یه مهمانی ۷ نفره دارم، به خاطر کرونا تو فضای سبز ساختمونمون دارم میگیرم. موقعی که مهمونا میان باید برم پایین تو حیاط ، برای همین نمیتونم بالا سر برنجم وایسم که نسوزه یا خمیر نشه. میخوام زودتر برنج رو بپزم که موقع شام فقط گرمش کنم ببرم پایین . مامانم میگه ظهر بپز ولی نزار کامل بپزه( یه کم دون باشه) . بعد برای شب گرم کردن زیرشو روشن کن کامل دم بکشه.
خانمای با تجربه میشه بگین اینجوری بد نمیشه برنج سرد بشه دوباره گرم بشه؟ اگه راهی بلدید میشه راهنماییم کنید؟ ممنونم