2777
2789
عنوان

آرایشگر گند زد تو موهام

1035 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها. موهای من دو سال بود مشکی پرکلاغی بود یه آرایشگر از خدا بی خبر  گفت من روی همین مو برات مش بالیاژ درمیارم و من بهش یه عکس نشون دادم گفت همینو تحویلت می‌دم. روی موهام ۱۸ ساعت کار کرد و اخر یه موی داغون و هفت رنگ تحویلم داد. ازم دو میلیونم پول گرفت. سه روزه افسرده شدم. چه خاکی به سرم کنم موهام درست بشه 

چرا امروز همه با موهاشون درگیرن😂

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

واااای😨😨

۱۸ساعت؟؟؟؟

نصفه شبِ سابق هستم🤫😅                              بگذار برایت کسی باشم که فریاد می‌زند هیچ‌کس نیست🌾                                                                                              قبل از ریپلای کردن مطمئن شو از  منطق و شعور  بهره بردی ؛ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امروز همه گند زدن به موهاشون که

بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚                           گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️