2631
2553

سلام دوستان لطفا کمکم کنید آیا کسی بوده که باوجود یک لوله ی هیدرو سالپنکس ویه لوله له ی باز باردار شده باشه وبسلامتی نی نیشو دنیا آورده باشه...تو رو خدا بیاین بگین منم دلگرم بشم

اینو میدونم لوله هیدرو عفونته و نمیزاره جنین باقی بمونده 

ولی بدون که اینجوریم باردار شدن

منم یه لوله م هیدرو بود برداشتم 

لوله دیگمم در اثر خارج رحمی برداشتم

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود. بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2603
من با یه لوله کامل بسته و یه لوله نصفه نیمه طبیعی باردار شدم و بچه مم سالم  دنیا اومد

مواظب لوله نصف نیمه بازت باش بسته نشه خدایی نکرده

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج
اینو میدونم لوله هیدرو عفونته و نمیزاره جنین باقی بمونده  ولی بدون که اینجوریم باردار شدن منم ...

مال من هیدرو هست وانسداد داره نمیدونم با وجود بسته بودن هم میتونه رو جنین اگر از لوله ی چپ که بازه باردار شدم اثر بزاره یا نه

کی فهمیدین....هنوز باردار نشدین...دکترتون داروهای آنتی بیوتیک هم بهتون داده

تازه فهمیدم گلم تو عکس رنگی مشخص شد بعد یک و سال نیم اقدام

مال من لوله چپمه گرفتگیش نصفه هستش ولی باز باعث نازاییمه

اره انتی بیوتیک داکسی سایکلین داده با مترونیدازول

♥️خدایااااا شکرت منم باردااار شدم♥️انشاااالله قسمت همه منتظراااا♥️🧿
من با یه لوله کامل بسته و یه لوله نصفه نیمه طبیعی باردار شدم و بچه مم سالم  دنیا اومد

خدارووووشکر

مواظب لوله نصف نیمه بازت باش بسته نشه خدایی نکرده

چه مواظبتی میتونم بکنم

خدا رو شکر الان یه دختر دارم

اگه خدا خواست دوست دارم یکی دیگه هم بهم بده اگه نداد هم بازم الهی شکر

همون موقش هم دکترا گفتن اصلا طبیعی باردار نمیشی باید لوله هاتو در بیاری ولی خدا خواست و شد

2640

راست میگین...خداروشکر....هیچ مشکلی براتون پیش نیومد تو طول بارداری ...بچتون چیه الان چندسالشه

من بارداری اولم خارج رحمی بود لوله راستم رو داوردن با یک لوله دو بار حامله شدم بدون دکتر و قرص الان یه پسر شش ساله دارم و یه دخمل تو راهی

پسرم امیررضا و دخترم آیسان نفسهای من و باباشون هستن  خدا جونم حفظ شون کن برامون آمین  
راست میگین...خداروشکر....هیچ مشکلی براتون پیش نیومد تو طول بارداری ...بچتون چیه الان چندسالشه

باور کن

دکترا گفتن طبیعی باردار نمیشم

باید ای وی اف شم و لوله هام رو هم دربیارم

اون موقع شاید باردار شدی به احتمال ۴۰ درصد

ولی خدا خواست و طبیعی بدون هیچ مشکلی نه تو بارداری نه تو زایمان

دختر ۲ سال و نیمه

چه مواظبتی میتونم بکنم خدا رو شکر الان یه دختر دارم اگه خدا خواست دوست دارم یکی دیگه هم بهم بده اگ ...

خدا رو شکر ایشالله باردار میشی بازم راحت

منم گفتن باید ببندی بستم متاسفانه ای وی اف هم دوبار انجام دادم نشد 

2456
تازه فهمیدم گلم تو عکس رنگی مشخص شد بعد یک و سال نیم اقدام مال من لوله چپمه گرفتگیش نصفه هستش ولی ب ...

منم تازه همین ماه فهمیدم دوتا سقط داشتم یکی خارج از رحمی یکی هم قلب تشکیل نشد بعد از سقط دومم یکسال اقدام بودم خبری نشد رفتم دکتر برام عکس رنگی نوشت انجام دادم که گفت اینجوریه....خیلی نگرانم....به منم دکتر آزیترومایسین ومترونیدازول ودگزا متازون داده دارم استفاده میکنم منتظرم ببینم چی میشه....برام دعا کنید دوستان

باور کن دکترا گفتن طبیعی باردار نمیشم باید ای وی اف شم و لوله هام رو هم دربیارم اون موقع شاید بار ...

چند وقت بعد اینکه گفتن اقدام کردی و گرفت

منم تازه همین ماه فهمیدم دوتا سقط داشتم یکی خارج از رحمی یکی هم قلب تشکیل نشد بعد از سقط دومم یکسال ...

توکلت به خدا باشه عزیزم

من ک کلا لوله راستم بستس لچله چپم بازه الان بارداریه دوممه

و پارسال بر اثر ضعیف بودن و تشکیل نشدن قلب جنین سقط شد 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
2604