2789

منم پوکو دارم .در مقایسه با گوشیای سامسونگ خب پایین تره مخصوصا شفافیت و رنگ صفحه.و سنگینه.من با اینترنتش مشکلی نذاشتم.یه ایرادی هم گوشیه من داره ولی تو گوشیه دوستم که مثل ماله منه نذیدم این ایرادو.من وقتی گوشیمو زمین میزارم و تو دستم نیس تاچش کار نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی قبلیت چی بود؟؟؟ ب جز سنگین بودنش،چ عیب دیگه داره؟

اینترنتش کنده..من گاهی هی میرم تو تنظیمات قسمت سیمت کارت بین گزینه lte و 4gشبکش جابه جا میکنم گزینه هارو بلکه درست بشه

سرعت اینترنت کند1

خوش دست نبودن سنگین بودن و دراز بودن گوشیش هی میترسی سر بخوره از دستت2

گاهی تو اینترنت تو یه صفحه هنگ میکنه,(کم پیش میاد)۳

کیبوردشو دوست ندارم راحت تایپ نمیتونی بکنی بعضی گزینه ها دم دست نیست مثلا پرانتز باز و بسته۴

گوشی شلوغ پلوغیه من هرسری هی گیج میشم توش میگردم دنبال ایکون مورد نظرم۵

گزینه فضای آزاد یا باز رو نداره تو آفتاب صفحه گوشیتو ببینی اما تو سامسونگ بود

مزایا

دوربین عاااالیییی

باتری فست شارژ و نگه دارنده باتریش به جز تو آفتاب خوبه

حافظه بالا

مزیت آنچنانی نسبت به گوشیای دیگه ازش ندیدم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
برا من خیلی تاره چند بارم تمیزش کردم نمیدونم چرا . دست دوم هم نیست . 

چه بدشانسیه جدی؟گارانتی داره برو نشونش بده

مال من اینطوری نیستا

البته منم تو اینترنت یهو گاهی هنگ میکنه هیچ کس اینجوری نیست گوشی این مدل که داشته

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
فردا میخوام برم عوضش کنم نمیدونم چه مدل بگیرم

تو سامسونگا بگرد نمیدونم دیجیکالا نظراتو بخون

اینترنتش کنده..من گاهی هی میرم تو تنظیمات قسمت سیمت کارت بین گزینه lte و 4gشبکش جابه جا میکنم گزینه ...

ممرسی عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی،فک کنم تنها مزیتش دوربینشه😳🙄

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
ممرسی عزیزم وقت گذاشتی تایپ کردی،فک کنم تنها مزیتش دوربینشه😳🙄

دقیقا..دوربینش‌رد خور نداره