2789

پوکو رو شنیدم گفتن دوربینش خوبه ولی درحد انتظار ظاهر نشده یعنی نسبت ب بقیه آپشن هاش میتونست دوربینش بهتر میبود

تا دهان مفت و گوش ها مفتن؛ پشت مان حرف مفت بسیار است .🖖🏻🧡آن کس که بداند و بخواهد که بداندخود را به بلندای سعادت برساند/آن کس که بداند و نداند که بداند چون کوزه آب است ولی تشنه بماند/آن کس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آن کس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند/عاشق شعر خنده سرگرمی.💚 درخواست دوستی نده کاربر عزیز⛔❤

منم دارم 

کیفیت عکساش فوق العادست

اما سنگینه و‌خوش دست نیست

اینترنتش کنده من هر سری میرم گوگل هنگ میکنه نمیدونم ربطی به مدل گوشی داره یا نه اما گوشی قبلیم سامسونگ بود این مشکل رو نداشت

باتری هم اوایل خیلی نگه میداشت الانم خوبه

فست شارژه

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من میخوام بخرم،چرا میگی مزخرفه؟؟؟

نخر سنگینه گوشیش..قابم که بذاری اصلا رو دست راحت نمیتونی بگیری تایپ کنی

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
نخر سنگینه گوشیش..قابم که بذاری اصلا رو دست راحت نمیتونی بگیری تایپ کنی

ععه اخه خیلی تعریف میکنن،ب نظرت A51 بخرم بهتر از اینه؟

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
صفحش خیلی کدره کنده اینترنتش ضعیفه دوربینشم تاره .

یینی در این حد داغون😕😕 اخه خیلی تعریفشو شنیده بودم،از یکی اقواممان ک تو کار گوشی هس هم پرسیدم گف خیلی خوبع،دو دلم شد الان با حرفای شما

ععه اخه خیلی تعریف میکنن،ب نظرت A51 بخرم بهتر از اینه؟

زیاد ازگوشی سردرنمیارم نمیتونم راهنماییت کنم

اما گوشی که دستمه پوکو ایکس تری هست

و از سنگین بودن و خوش دست نبودنش ناراضی ام

صفحش خیلی کدره کنده اینترنتش ضعیفه دوربینشم تاره .

دوربینش تار نیست اما اینترنتش کنده..چه جالب

الحق کیفیت دوربینش فوق العادست فوق العاده

من اینجا هر سری خواستم عکس بذارم از خودم لود نشده از بس حجم و کیفیت بالایی داشتن عکساش

زیاد ازگوشی سردرنمیارم نمیتونم راهنماییت کنم اما گوشی که دستمه پوکو ایکس تری هست و از سنگین بودن و ...

گوشی قبلیت چی بود؟؟؟

ب جز سنگین بودنش،چ عیب دیگه داره؟