2777
2789
عنوان

کاربر آقام لطفا خانمای سایت بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 10330 بازدید | 406 پست
نظر شما کاملا درسته... دوستی که من میگم دوستی قبل از سن 20 قطعا نیست چون احتمال دروغ و کلک زیاده&nbs ...

عزیزم فرق نمیکنه الان مردان بزرگسال امروز رو با مردان گذشته مقایسه نکن . اتفاقا در سنین کمتر هنوز پاک تر و با احساس تر هستند .

وکیل دادگستری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خواهر ندارم خواهر

ینی از هیچکی تا حالا خوشت نیومده..شما اینجوری هستی...من خودم خواستگار دارم اما همشون ی چیزیشون هس...😂😂شما میگی دخترا ماسک دارن.ماهم میگیم ماکه ماسک داریم چجوری خوششون بباد😂😂

من ی خانمم توصیه ام اینه قبل از شکل ادما شعورشون رو بسنج وگرنه روزی هزار بار میمیری و زنده میشی خدایی نکرده. ببین مثلا اگه کتاب دوست داری برو تو کتابفروشیا بگرد و...  به همین ترتیب. تاپیک اخرم نظرتو اگه میتونی بگو. مرسی 

آره دیگه باید از قیافه اش خوشم بیاد تا پیگیرش بشم    

اها،خب اگه از قیافش خوشت اومد و بعد یه مدت از اخلاقش خوشت نیومد چی؟ دختر مردمو ول کنی بری،اون بمونه و یه دل شکسته💔

مثل دستمال کاغذی بشه

آقا سیّد
یک بار یکنفر رو دیدم که تو همین سایت نظر سنجی گذاشته بود که سنتی ازدواج کردید یا با دوستی و اینکه آی ...

پیشمون پسره چندساله عاشق دخترس و۴ماه باهم ازدواج کردن که . دختره ازشوهرش خیانت دید.به ایناچی میشه گفت😲🤔😅    والله مهم تفاهم هست    عشق خودش خودبه خودمیاد   مگه میشه مردعاشق زنش نباشه.

عزیزم وقتی پیام میزاری..منتظر جوابم باش..اگه میخای پیام نزار ک الان بگی ولم کنید..

اون بالا کلی جواب دادم میخوای نظرمو بخوای برو همشو بخون دیگه حوصله ندارم باز تکرار کنم

ღ꧁ღ╭⊱ꕥ ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ ꕥ⊱╮ღ꧂ღ      

هر چهارده صفحه رو خوندم ایشالله یه دختر خوب خوشگل وباشخصیت سر راهتون قرار بگیره همه آدما لایق خوشبختی هستن فقط یه سوال دارم هدفتون از ازدواج چیه لطفاً جواب بدین چون خودم یه خواستگار دارم می‌خوام بدونم اینو

کسی که انفرادی را ساخت می‌دانست سخت ترین کار دنیا تحمل خویشتن است🖤