2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین بی بی چک م مثبت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 31 پست
بچه چندمه

بچه ندارم

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا جلوگیری نداشتی؟

11 ماهه ازدواج کردم هنیشه جلوگیری میکردیم این دفعه نشد

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕
داشتم برای ارشد میخوندم هنوز سر کار نرفتم شوهرم با مامانم اصلا خوب نیست بیاد کمک دستم از زن خونه دار ...

با بچه هم میشه ادامه داد یکی از دوستان من با بچه دندون پزشکی قبول شد باردار بود سر جلسه کنکور رفت و الان یه دندون پزشک موفقه

با بچه هم میشه ادامه داد یکی از دوستان من با بچه دندون پزشکی قبول شد باردار بود سر جلسه کنکور رفت و ...

من خیلی میترسم 😭

داشتم برای ارشد میخوندم هنوز سر کار نرفتم شوهرم با مامانم اصلا خوب نیست بیاد کمک دستم از زن خونه دار ...

چرا فک میکنی هرکی بچه داره خونه داره!؟

من ک خودم مجردم ولی عمم از ۶ ماهگی بچش به کارش ادامه داد و هیچ مشکلیم نیست الانم هم بچشو داره هم درس میخونه هم کار مبکنه

عزیزم به من خودم بااینکه دوتابچه دارم هردوشونم کوچیکن اگه باز باردار شم راضی بهسقط نیستم

به نظرم اسمشم حرامه

لازم نیست جایی بری همین جا تونی نی سایت یه گشت بزنی میبینی روزی ۳بار حداقل ازآرزوی بارداری یا دعاواسه باردار شدن یا انتظار واسه بی بی چک مثبت دارن

دستت رو بزار روشیکمت

اون موجودی که داخلشه آرزوی خیلی هاست

یه زمانی آرزوی من بود که خدا به آرزوم رسوندم

چرا فک میکنی هرکی بچه داره خونه داره!؟ من ک خودم مجردم ولی عمم از ۶ ماهگی بچش به کارش ادامه داد و ه ...

از 6 ماهگی کی بچش رو نگه داشت؟ 

از 6 ماهگی کی بچش رو نگه داشت؟ 

از اونجایی ک مادرشوهرش سکته کرده مادربزرگ خودمم پیره نمیتونه

شوهرشم شاغل بود

گزاشتش مهد

سخت پیدا شد مهدی ک بچه این سنی رو نگه داره

ولی یکم پول بیشتر داد براش نگه داشتن

الانم بچش۳/۵اس خیلیم بچه گلیه کلیم اجتماعی بار اومده

مطمئن باش اون طفل معصوم و بندازی تا آخر عمر پشیمون میشی عزیزم

کاربر خیییلیییی قدیمی، 📌عضویت قبل👈 93😯(چقدر روزها و ماه ها و سالها زود میگذره😬). 📎سه ساله منتظرم... برای زود باردار شدنم صلوات میفرستی دوست عزیزم؟ 🌹
از اونجایی ک مادرشوهرش سکته کرده مادربزرگ خودمم پیره نمیتونه شوهرشم شاغل بود گزاشتش مهد سخت پیدا ...

آخه من وسواسی هستم نمیتونم تو فکر بچم نباشم 

آخه من وسواسی هستم نمیتونم تو فکر بچم نباشم 

کی گفته نباشی!؟شرایط جوریه ک باید بره مهد خب بفرستش

از مهد اوردیش دست و پا و صورتشو بشور لباساشم عوض کن و تمام

فقط مواظب باش قشنگ تحقیق کن مهدی ک میزاری جای سالمی باشه