2777
2789

همسر من یه سری خوبی داره یه سری بدی،حقوقش کمه،زیاد دنبال نظافت شخصی نیست،صبور،ساکت وکم حرف ،راجب بیرون حرفی نمیزنه،با دوتا پسرم وقت نمیگذرونه زیاد،همش کار به فوتبال بعد خواب

دستو دلباز و ولخرج..ساده..زود غول میخوره...بی سیاست...جوگیر...سالم ..خوشتیپ..مرتب.تمیز.خوشبو...سفید ک عاشقشم.خخخ..بعد اینک همیشه خدا پیشمه..بدون من هیییچ جا نمیره..همیشه باهمیم کلا

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر من مهربون بامحبت خانواده دوست تو کارای خونه کمکم میکنه اصلا واسه غذا پختن و خونه داری بهم سخت نمیگیره حوصله نداشته باشم غذا درست کنم از بیرون یه چیزی سفارش میده یه غذا رو شده سه چهار وعده هم میخوره آرومه منطقی زحمتکش خیلی بهم اهمیت میده خیلی مودبه یکبارم به خانوادم بی احترامی نکرده بدیشم یکی کارا رو پشت گوش میندازه یکی هم زیاد میخوابه یکمم خودشیفتس همین

شوهر من مهربون بامحبت خانواده دوست تو کارای خونه کمکم میکنه اصلا واسه غذا پختن و خونه داری بهم سخت ن ...

عالی موفق باشی،سیاست های خودت تو خونه داری چیه،بچه هم داری

ممنون عزیزم یه دختر سه ساله دارم سیاست خونه داری منظورت کارای خونس یا رفتار با شوهرم؟ 

هردو آخه من دوتا بچه یکی تقریبا دو ساله یکی چهار ونیم ،نمیرسم،شبها فقط به خودم وقت میدم سخته کنترل همه چی عصبی شدم بی نهایت

هردو آخه من دوتا بچه یکی تقریبا دو ساله یکی چهار ونیم ،نمیرسم،شبها فقط به خودم وقت میدم سخته کنترل ه ...

دوتا بچه که خیلی سخته من اصلا به خودم سخت نمیگیرم یه تمیزی اساسی پنجشنبه جمعه ها انجام میدم و بقیه روزام فقط یه مرتب کردن خونه دیگه یک ساعت مونده به اومدن شوهرم دخترمو میزارم پای کارتون و وسیله ها و ریخت و پاشا رو جمع میکنم و خونه رو مرتب میکنم غذا هم معمولا یه روز درمیون درست میکنم البته بستگی داره شوهرت چقدر سختگیر باشه من خونه هم یوقتا بهم ریختس چیزی نمیگه ولی بعضی مردا غر میزنن

دوتا بچه که خیلی سخته من اصلا به خودم سخت نمیگیرم یه تمیزی اساسی پنجشنبه جمعه ها انجام میدم و بقیه ر ...

آها آخه خودم وسواسم دوست دارم همه چی سر جاش باشه،همسرم وقتی میاد خودش کمک می‌کنه  فقط دوست داره اونم تمیز باشه البته نه اونقدری که من حساسم ،غذا هم هر وقت بتونم درست میکنم چیزی نمیگه ،اما گاهی غر میزنه ...

آها آخه خودم وسواسم دوست دارم همه چی سر جاش باشه،همسرم وقتی میاد خودش کمک می‌کنه  فقط دوست داره ...

منم حساس بودم یه زمانی ولی بعد مشاوره رفتم مشاوره بهم گفت تمیز بودن و مرتب بودن واسه اینه که ما زندگیمون راحتتر باشه نه اینکه خود مرتب بودن و‌تمیزی خونه بشه یه معظل که کل زندگی و وقتتو درگیر کنه منم دیدم راست میگه من هرچقد بشورم و بسابم باز یکی دو روز دیگه قراره همه جا بهم ریخته شه پس چقدر به خودم سخت بگیرم مهم راحتی خودمه نه اینکه از توان بیفتم تا مرتب باشه دور و برم دیگه از اونموقع تصمیم گرفتم به خودم سخت نگیرم چون هرچی سخت بگیری فقط اوقاتت تلخ میشه و کار زیادی هم سلامتیتو ازت میگیره یه خورده بیخیال باش

من تهرانم گلم

ممنونم گلم ،از ت سعی میکنم اما روانشناسی نرفتم،دوتا بچه سخته فقط ،اما تو اینستا پیجای روانشناسی اطفال دنبال میکنم،اما موقع عصبانیت فایده ای نداسته