2777
2789
عنوان

از خوبيات بهم بگو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 118 پست

ی واقعیته محض اینک خودم اصلا دوس ندارم قیافمو وهمیشه ایراد میگیرم همیشهههههه واعتماد ب نفسم بگم در حد صفره دروغ نگفتم!!

ولی چشام درشت گرده؛ بینیم کوتاه کوچیک؛لبام قلوه ای؛چال لپم دارم جفتشو؛چونمم چال؛گندمی ام موهامم فرفریه مشکی پر

ولی اعتماد ب نفسم داغون داغون🙃🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صدام قشنگه

البته مث مجریها و اینا نه ولی یجوریه هرجا حرف میزنم برمیگردن نیگام میکنن و بعضیهام میگن 

کلا حرف زدنم خوبه مودبم و صدام شاده براهمین آدما وقتی باهام حرف میزنن شاد میشن انگار

اندامم خوبه بااینکه قدم کوتاهه ساعت شنیم کاملا

بعدا یادم اومد باز میام از خودم بیشتر میگم🤣🤣🤣😖😖😖😎😎😎😎😎

ریا نباشه نقص ندارم😆 چشمان مشکی و درشته پوستم روشنه اندامم خوب و مناسبه . مهربونم باهوش و با استعدادم تلاشگر م جاه طلبم دوست دارم بع جاهای خوب برسم نقاشی و شیرینی پزیم خوبه😌 ایراد های اخلاقی هم دارم هیج کس بی عیب نیست ز ودعصبانی میشم از کوره در میرم😕

نیمه تعطیل🇲🇰
منم لجباز و زبون درازم🤨😂 خيليم خوبه مگه نه

قطعا👌🤗😂

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

راستش من اهل دروغ نیستم

وفادارم خیلیی زیادددد خیلیییی

اخلاقم تند هس اما مهربونم هستم دل سوزم بشدت

زندگیه سادرو با صداقت دوس دارم

خداروشکر مهم ترین چیزو خدا بهم داده سلامتم

😂😐زیادی تعریف کنم زشته

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
من 24سالمه شهریور 25ساله میشم از قیافم راضیم پارسال هشت کیلو لاغر کردم اراده فوقالعاده قوی دارم هر ک ...

وای دده😂

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

من یه خانم متاهلم که دو تا پسر داره خیلی خوش تیپ   خوش لباس و به اندامش خیلی اهمیت میده به ورزش و تغذیه اش میرسه...عاشق گل و گلکاری و سنتور میزنه ...هر روز نون گرم میپزه. ..لباسای خوشگل واسه خودش میدوزه 😄😊 ...

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...مولانا.