2777
2789
عنوان

از خوبيات بهم بگو😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 118 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تموم سعیمو در زندگی کردم ک انسان باشم 

و از این بابت خیلی راضی ام

نورای عزیزم نور چشمم خوشگلم دختر نازم مامانی دلش میخواد توو پیشش باشی از کوچولوییم اونوقتا ک خاله بازی میکردم همیشه دختر داشتم ب اسم نورا عزیز دل مامان توو با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد توو زندگی مامان تا توو زود زود زود بیاایی پیشمون خیلی دلتنگتم عزیزکم❤
خب خيلي خوبه😍 قدر خودتو بدون الان ادم بي شيشه خورده كم پيدا ميشه

قربانت روم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

انقد اعتماد به نفسم کمه که چیزای بد غالب میشه ولی چیرای خوب رو میگم

شوهرم چشمام رو خیلی دوس داره

موهام عالیه

تا حال سعی کردم به بزذگترا خیلی احترام بذارم

شاغلم

بددهنی نمیکنم

سعی میکنم خونم همیشه مرتب باشه

دیگه چیزی نمیدونم

من 24سالمه شهریور 25ساله میشم از قیافم راضیم پارسال هشت کیلو لاغر کردم اراده فوقالعاده قوی دارم هر کاری و اراده کنم انحام میدم و موفق میشم هر روز میگم خداسا شکرت بابت نعمت ها و نگاه پر مهری که بهم داری. ی مدت ازش سرد شده بودم اما به لطف خودش الان نمازامم سر وقت میخونم. دختر متعهد ی هستم و این اخلاقمو دوست دارم. رو خودم غیرت دارم پسری جرئت چپ نگاه کردنمم نداست و نداره 😂😂

❤️

من چون از بچگی تو خانواده شاد بزرگ شدم و همیشه با قربون صدقه و محبت باهمدیگه صحبت کردیم، عادتم شده که همیشه شاد و پرانرژی باشم  باهمه خوب و با محبت صحبت کنم به اطرافیانم عشق بورزم عاشق دوستی و باهمه دوست بودنم♥️ 

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...

من زیادی مهربونم 😊

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘