2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

251 بازدید | 37 پست

امشب تولدم بود شوهرم کیک خریده بود من تو عقدم بعد ی تیکه برداشتم بقیشو گذاشتم برا مادرشوهرمشون بعد مامانم برداشته همون ی تیکه رم گذاشته تو کارتون منم نخوردم اونور گفتم اینجا هست تو چشمم موند الان اومدم خونه خودمون یکسر دارم گریه میکنم ولی نمیذونم چرا ادمیم نیستم بخاطر ی کیک گریه کنم ولی نمیدونم چمه😭😭

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید نزدیک پری هستی دلت گرفته . یا شاید کلا دلت گرفته‌ از بابت چیز دیگه ایی

قبل از پرسیدن هر سوالی بگو به من چه ؟؟؟ اگه واقعا بهت ربط داره پس حق داری بپرسی ، و الا سرت بکن تو خشتکت مرسی 

من هر وقت میام نی نی سایت تو 3 تا جدیدترین تاپیک ها یکیش با عنوان دلم گرفته هست 

خودمم خیلی وقتا این تاپیکو میزنم منم الآن دلم گرفته به خاطر یار رفته 

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167
وا چرا نخوردی ؟ 

بعد غزا اورد شوهرم نخوردم بعدشم امروز امتحان داشتم  و شوهرم گفت بریم خونه ما اینا فقط ی تیکه برداشتم بعدا بخورم

ینی چون مامانت نخورده ناراحتی؟

نه مامانم قند داره تو چشم خودم موند میگم ادمی نیستم بخاطر این چیزا گریه کنم ولی گریم بند نمیاد

شاید نزدیک پری هستی دلت گرفته . یا شاید کلا دلت گرفته‌ از بابت چیز دیگه ایی

شاید دلمم یکم درد میکرد سر شب

ینی چون کیک نخوردی ناراحتی من نفهمیدم 

نمیدونم میگم که عجیب دارم گریه میکنم ولی نمیدونم چرا اوتکه تو چشمم موند ولی بچه که نیستم